Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΚΕΛ και πάλι οι νεάνιδες της Αργούς

Για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή οι Βολιώτισσες

Την 1η θέση κατέλαβε η ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ μετά τη λήξη της τελευταίας αγωνιστικής του F4 Νεανίδων, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας την Κυριακή 11/2.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταθόπουλου κέρδισε 3-0 την ΕΑΛ, σε ένα ματς που είχε αποκτήσει τον χαρακτήρα τελικού, αφού οι δύο αντίπαλοι είχαν κάνει ήδη το δύο στα δύο, και στέφθηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων (Κ20) για δεύτερη σερί χρονιά στην ΕΣΠΕΚΕΛ. Τη 2η θέση κατέλαβε η Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ και την 3η θέση η Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ.

Το παιχνίδι Αργώ-ΑΕΛ ήταν εξαιρετικό και οι Βολιώτισσες με όπλο το καλό σέρβις και το μπλοκ κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της πολύ δυνατής ΕΑΛ.
Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-21 και 25-22)
Η σύνθεση της ομάδας (Σταθόπουλος Βαγγέλης): Αντωνίου Κυριακή, Γκαραγκάνη Ιωάννα, Γκέκα Τζέσικα, Κασιούρα Βασιλική, Κασιούρα Χαρά, Παΐλα Μαρκέλλα, Σουντουλουμάκη Αγγελική, Σταθοπούλου Μαρία, Σταθοπούλου Σοφία, Στύλα Γωγώ, Στύλα Στεργιάνα, Στύλλα Εύα, Τουτουντζόγλου Αθανασία, Χονδροκούκη Ιωάννα.
Η Διοίκηση της Αργούς συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές για τη μεγάλη διάκριση και ευχαριστεί τους γονείς που στήριξαν τη διαδικασία και παραβρέθηκαν στον τελικό.

Τα αποτελέσματα του F4 έχουν ως εξής:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0
Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0
2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3
Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3
3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0ά.α.
Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.