Πρώτη ιστορική νίκη για την Κηφισιά… Λαμίας

Ο Παπασάββας πανηγυρίζει το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε

Την πρώτη της ιστορική νίκη στη μεγάλη κατηγορία πέτυχε σήμερα Παρασκευή (1/9)  στη Λαμία ως τυπικά γηπεδούχος η Κηφισιά στο άνοιγμα της αυλαίας της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που δεν έχει ακόμη έδρα, επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», παίζοντας με παίκτη παραπάνω για περίπου μία ώρα λόγω αποβολής του Ντε Μποκ.

Η φάση που «σημάδεψε» το ματς ξεκίνησε στο 34’ και ολοκληρώθηκε στο 38’. Ο Οζέγκοβιτς έφυγε στην… πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου και στην προσπάθειά του να σκοράρει έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ντε Μποκ, με τον Σέρβο στράικερ να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή για πέναλτι.

Οι διαιτητές του VAR κάλεσαν τον ρέφερι Πολυχρόνη να δει τη φάση, με τον τελευταίο να βλέπει παράβαση εκτός περιοχής. Αμέσως υπέδειξε το φάουλ κι απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Ντε Μποκ ως τελευταίο παίκτη. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε να εκτελέσει και με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά (1-0).

Στο 69’ η Κηφισιά φάνηκε να «κλειδώνει» τη νίκη, όταν ο Παπασάββας με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μαρκετζάνι, ο οποίος ήταν αδύνατο ν’ αντιδράσει (2-0).

Στο 90’ ο Ασεβέδο από πολύ κοντά μείωσε για τον Ατρόμητο κι έβαλε… φωτιά στην αναμέτρηση, χωρίς το 2-1 ν’ αλλάξει ως το φινάλε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66’ Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66’ Αντούνες), Μπαρμπόσα (74’ Αντερέγκεν), Ίλιεφ (82’ Νίνης), Μπιφούμα (74’ Σάκιτς), Οζέγκοβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (66’ Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (41’ Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (66’ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (73’ Βέργος)

Πηγή: amna

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.