Πρώτη νίκη για ΝΠΣ Βόλος, 2-1 την Κηφισιά των εννιά παικτών

Μπορεί να άργησε, αλλά στην 9η αγωνιστική ήρθε η πρώτη νίκη στη Σούπερ Λιγκ 1 για τον ΝΠΣ Βόλος, που επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς στο άδειο ως συνήθως Πανθεσσαλικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν και την τύχη με το μέρος τους, αφού η Κηφισιά είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 16’ με τον Οζέγκοβιτς με σουτ σε κενή από τερματοφύλακα εστία, αλλά αυτοί ήταν που προηγήθηκαν στο 21’ με κοντινό πλασέ του Μπερτόλιο μετά από απόκρουση του Αναγνωστόπουλου.

Μάλιστα στο 23’ πάλι ο Οζέγκοβιτς είχε τη μεγάλη φάση για την ισοφάριση με κεφαλιά ελάχιστα άουτ, αλλά το 1-1 δεν ήρθε, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν στη συνέχεια τις δικές τους στιγμές με Χουάν Γκαρσία και Κορνέτ στο 28′ και το 35′ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι κυανέρυθροι έπαιζαν από το 71’ με έναν παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Τσάπαν με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία (σ.σ. πολύ αυστηρή και κανείς δεν κατάλαβε γιατί δόθηκε) και μετά από λίγο ήρθε το 2-0, που έκρινε το παιχνίδι. Το γκολ πέτυχε στο 75’ ο Ντέλετιτς με αριστερό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η Κηφισιά έμεινε με εννιά από το 84’, καθώς πήρε δεύτερη κίτρινη ο Σάντος και παρότι είχε μειώσει δύο λεπτά πριν, δεν κατάφερε κάτι περισσότερο με δύο παίκτες λιγότερους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82’ ο Οζέγκοβιτς με δυνατό διαγώνιο σουτ.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54’ Μύγας), Καλογερόπουλος, Λούνα (86’ Κίτσος), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86’ Ενγκίν), Μπερτόλιο (78’ Μπαριέντος), Κορνέ, Ντέλετιτς (78’ Μαχαίρας), Χουάν Γκαρσία

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Βαφέας (86’ Παπασάββας), Τσάπαν, Μασούρας, Λούμορ (73’ Νίνης), Σναϊντερλάιν, Ίλιεφ (46’ Μπιφουμά), Κρισιούμα, Τετέι (78’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.