Πρωτιά για Νικόμαχο σε παίδες-κορασίδες στα σωματεία της Βορείου Ελλάδος

Την πρώτη θέση στις κατηγορίες παίδων κορασίδων για το 2023 με βάση τη βαθμολογία στα προκριματικά πρωταθλήματα τάε κβον ντο κατέλαβε ανάμεσα σε 110 σωματεία της Βορείου Ελλάδος ο Νικόμαχος, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βολιώτικος σύλλογος, όπου ακόμη τονίζεται: “Στο τρίτο προκριματικό πρωτάθλημα κατάφερε και απέσπασε 7 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια σε επιτυχία 100% των αθλητών του, αφού όλοι πήραν μετάλλιο.

Παράλληλα μέσα στο 2023 ο σύλλογος κατάφερε να έχει δύο άτομα σε Εθνικές ομάδες και κατέκτησε 9 πανελλήνιες διακρίσεις στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα και προκρίσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε 2-3 χρόνια μετά την εποχή του covid να έχουν μεγάλη αγωνιστική άνοδο και να καταφέρουν εκτός από υποσχόμενο μέλλον να έχουν και ένα λαμπρό και δυναμικό παρών.

Χρυσά μετάλλια στο 3ο Προκριματικό κατέκτησαν οι Τόρης Ευάγγελος, Αντωνίου Χρήστος, Καραγιαννόπουλος Απόστολος, Φραδέλος Μάριος, Χάνος Γεώργιος, Σανιδά Σόνια και Τραγή Αλεξάνδρα.

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Ψαρογιάννη Ελένη, Καραμπελιάς Νικόλαος και Μπαντή Άρτεμις.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Δεληγιάννης Νίκος, Κρανά Αναστασία, Καραμπελιά Σοφία και Καφίδας Δημήτρης.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι δηλώνουν οι εκπρόσωποι  του Δ.Σ. του συλλόγου για τις επιτυχίες και εκφράζουν  πολλά συγχαρητήρια, στους προπονητές του συλλόγου Τόρη Δημήτριο, Τόρη Παύλου και Βογιατζή Αγγελικής για την σωστή καθοδήγηση”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.