Πρώτο φιλικό τεστ θετικό για τον Ολυμπιακό Βόλου

Επικράτησε με 1-3 του Ρήγα στο Βελεστίνο

Πιάνοντας καλή απόδοση κατά διαστήματα, σε σχέση με την περίοδο που βρίσκεται η ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στο γήπεδο του Βελεστίνου του τοπικού Ρήγα Φεραίου με 1-3. Ο Θεοδόσης Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησε δύο –σχεδόν- διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο. Οι πρώτες δοκιμές συστημάτων και αυτοματισμών έγιναν από την τεχνική ηγεσία με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν μπροστά στο σκορ μόλις στο 8’ με πλασέ του Κόλα και με τον Μυλωνά στο 24’ με τον ίδιο τρόπο. Και τα δύο τέρματα προήλθαν από ωραίους συνδυασμούς με τους σκόρερ να βρίσκονται σε επίκαιρες θέσεις και από απόσταση βολής.
Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες με τον Κόλα να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί ο ίδιος εύστοχα για το 0-3. Στο 74’ ο Αγροκώστας διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους γηπεδούχους του Λάκη Μπακάλη. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκε και ο υπό δοκιμή Σκαμπαρδώνης.
Ολυμπιακός Βόλου: Χαρχαλάκης, Λάμπος, Παπαϊωάννου, Ακριβόπουλος, Σκούρας, Σταμπουλής, Κόλα, Ψιάνος, Μυλωνάς, Διαμαντόπουλος, Κατσαγεωργίου.
Η σύνθεση του δευτέρου ημιχρόνου: Κοκκώνης, Λάμπος (70’ Σκαμπαρδώνης), Γαλανόπουλος, Χατζηπλής, Θεοδωρόπουλος, Καμπέρης, Κόλα, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Καρατσώλης, Διαμαντόπουλος (70’ Σιούρας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.