Πρώτος στη Μαγνησία και δεύτερος στη Θεσσαλία ο στίβος της Νίκης

Σύμφωνα με την ανεπίσημη αξιολόγηση σε σύνολο 345 σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το 2023

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το τμήμα στίβου της Νίκης αναφέρεται στην υψηλή θέση που βρίσκεται σύμφωνα με την κατάταξη του ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά αναφέρεται: “Την 43η θέση κατέλαβε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», σύμφωνα με την ανεπίσημη αξιολόγηση σε σύνολο 345 σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το 2023.

Σε επίπεδο Μαγνησίας, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου είναι πρώτο και δεύτερο σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Το τμήμα στίβου έχει καταφέρει μέσα από συστηματική δουλειά και σχεδιασμό να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μέσα στους 50 καλύτερους συλλόγους πανελλαδικά.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου, Γιώργος Τάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η διοίκηση σε αγαστή συνεργασία τόσο με τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας, όσο και τους προπονητές και προπονήτριες των ακαδημιών καταβάλλουν καθημερινά τα μέγιστα, προκειμένου να «χτίσουμε» ένα τμήμα αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου, το οποίο θα μεσουρανεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα προσφέρει κίνητρα, προκειμένου ακόμη περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον στίβο.

Οι «ενισχύσεις» που γίνονται κάθε χρόνο έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση του τμήματος, κάτι το οποίο, όπως βλέπουμε, επιτυγχάνεται κι από τα αποτελέσματα των παιδιών μας και τις επιδόσεις τους στους αγώνες.  Δεν εφησυχάζουμε και δεν επαναπαυόμαστε. Αντιθέτως κάθε χρόνο, προσπαθούμε για το καλύτερο».

Να σημειωθεί ότι αποκλειστικός χορηγός του τμήματος έχει αναλάβει από τη  νέα αγωνιστική χρονιά η BROCK COFFEE + STREET FOOD, ιδιοκτησίας του Γιώργου Τάκη, που συνδράμει οικονομικά το τμήμα και τις ολοένα αυξημένες ανάγκες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.