Προβλήματα στη Νίκη ενόψει Μακεδονικού

Αμφίβολος ο Γαβριηλίδης για τη Νίκη Βόλου ενόψει Μακεδονικού
Δύσκολα ο Μιράντα, αμφίβολοι Γαβριηλίδης και Μακατσάρια

Για το γόητρο και για την ιστορία της, η Νίκη καλείται να κάνει το ιδανικό φινάλε στα πλέι οφ της φετινής Super League 2, έχοντας πάρει μέχρι στιγμής τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ έχει μπροστά της άλλες πέντε αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από αυτή της Κυριακής 14/04 με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Με τον Μακεδονικό δεν τα έχει πάει καλά φέτος, έχοντας γνωρίσει την εντός έδρας ήττα 1-2 και έχοντας μείνει στο 0-0 εκτός, και θέλει να πάρει την τύποις ρεβάνς απέναντι στους Θεσσαλονικείς, στο φινάλε του πρώτου γύρου του μίνι αυτού πρωταθλήματος. Το ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον εξάλλου είναι ποια ομάδα θα τερματίσει στην 3η τουλάχιστον θέση, και αν μπορεί από εκεί και πέρα κάποια από αυτές τις δύο, έχοντας 20 βαθμούς η καθεμία, να πλησιάσει την ΑΕ Λάρισας στη 2η, που έχει αυτήν τη στιγμή 28 βαθμούς στην κατάταξη των πλέι οφ.

Βέβαια, όλα δείχνουν ότι για μία ακόμη αγωνιστική, η Νίκη Βόλου δεν θα είναι πλήρης. Ο Χοσέτε Μιράντα δεν έχει ακολουθήσει καθόλου το προπονητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, καθώς αναφέρει ότι έχει ακόμη ενοχλήσεις στη γάμπα, και δύσκολα ο τεχνικός της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα τον έχει στην αποστολή. Από την άλλη, τραυματισμοί ταλαιπωρούν τους Γαβριηλίδη και Μακατσάρια. Ο πρώτος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’, νιώθοντας ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, που ακόμη το νιώθει. Από την άλλη, ο Γεωργιανός είναι αμφίβολος καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις και δεν μοιάζει να είναι 100% έτοιμος ν’ αγωνιστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.