Προβλήματα τραυματισμών για πέντε στη Νίκη Βόλου

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Νίκη δεν προσπάθησε, ότι έχασε με κάτω τα χέρια ή ότι δεν είχε τις δικές της δικές της στιγμές στον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η εμφάνιση ήταν καλή απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα απ’ αυτήν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και με λυμένα όλα της τα προβλήματα. Απλώς οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές και τη δεύτερη μάλιστα με υποψία φάουλ στον τερματοφύλακα Τζήμα, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Στέφανου Ξηροφώτου στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι. Από τη μεριά μας εμείς θεωρώ ότι είχαμε μία καλή εικόνα. Απλά είτε σε κρίσιμες φάσεις δεχθήκαμε και στα δύο ημίχρονα γκολ είτε δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε εμείς, ειδικά στις φάσεις των δύο δοκαριών. Απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, όχι από το αποτέλεσμα. Αυτό οφείλεται στην αδυναμία μας να τελειώσουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε».

Αυτό το ματς όμως αποτελεί παρελθόν και στη σκέψη όλων είναι η αναμέτρηση με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Π. Μαγουλάς, όπου ο στόχος είναι μία άλλη αξιοπρεπής εμφάνιση. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και πέντε παίκτες έχουν προβλήματα τραυματισμών: αυτά των Παπαδήμα (έκανε χθες ατομικό) και Τζήμα πιστεύεται ότι θα ξεπεραστούν, ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους Παρασκευαΐδη, Μαλακασιώτη και Παπαγεωργίου. Για το κυριακάτικο ματς επιστρέφει ο Μέτσε που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.