Ψάχνει διοργανώσεις πριν το Τόκιο ο Βολικάκης!

Δεν τον… θέλει τον Χρήστο Βολικάκη που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά αγώνες δεν βρίσκει για να πάρει μέρος, αφού οι αναβολές διαδέχονται η μία την άλλη!

Αρχικά αναβλήθηκε το παγκόσμιο κύπελλο που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κάλι της Κολομβίας, με τον Χρήστο Βολικάκη να στρέφει το βλέμμα του προς το Μινσκ της Λευκορωσίας και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Φευ…. Η αναβολή ήρθε εκεί και μάλιστα για τον ερχόμενο Οκτώβριο!

«Περίμενα πώς και πώς το παγκόσμιο κύπελλο στο Κάλι της Κολομβίας, αναβλήθηκε δυστυχώς. Πάμε παρακάτω λέω και έχουμε μπροστά μας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Minsk της Λευκορωσίας. Πάει και αυτό αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο. Ψάχνουμε να βρούμε αγώνες πριν τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Πλέον έχουμε μπροστά μας και ας ελπίσουμε να πραγματοποιηθούν  τον εξαήμερο αγώνα στην Φιοερνζουόλα της Ιταλίας, στη συνέχεια το Παγκόσμιο κύπελλο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, και τελευταίο αγώνα ξανά στην Ιταλία και στο Πορντενόνε» αναφέρει εξάλλου σε ανάρτησή του ο Βολιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας.

Ωστόσο ο ίδιος προτιμά, όπως σημειώνει, να βλέπει τη θετική πλευρά. «Αγώνες μετρημένοι στα δάχτυλα και συνεχώς αλλαγές σχεδίων, αλλά επειδή πάντα θέλω να βλέπω την θετική πλευρά, κάθε εμπόδιο για καλό. Η προετοιμασία μας έχει πάει αρκετά καλά και στο Τόκιο θα είμαι πανέτοιμος. Όσο για το ευρωπαϊκό, λίγη υπομονή και τον Οκτώβριο θα είμαι εκεί για να διεκδικήσω ακόμη ένα μετάλλιο για τη χώρα μου» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.