Ψάχνει ποδοσφαιριστές, ετοιμάζεται για Θεσπρωτό η Νίκη Βόλου

Ενώ ακολουθεί μία σειρά αγώνων με ιδιαίτερη σημασία

Όσο πιο γρήγορα ενταχθούν οι νέοι παίκτες που αναζητεί το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου τόσο το καλύτερο για όλους, γιατί μπορεί ο επερχόμενος αντίπαλος, ο Θεσπρωτός να είναι εύκολος (θεωρητικά), ωστόσο ακολουθεί μία σειρά αγώνων με αρκετές δυσκολίες και χρειάζονται όλες οι μονάδες του ρόστερ να είναι διαθέσιμες.

Αλμωπός εκτός έδρας, ΠΟΤ Ηρακλής εντός, Πανσερραϊκός εκτός και Παναθηναϊκός Β’ εντός, είναι οι αντίπαλοι μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου. Εφόσον λοιπόν η Νίκη Βόλου διατηρεί υψηλές βλέψεις καλείται να πάρει και σ’ αυτά τα παιχνίδια το μέγιστο δυνατό σε βαθμούς. Οπότε, με ενίσχυση κυρίως στην επίθεση θέλει να έχει περισσότερες δυνατότητες και πιθανότητες για κατάκτηση βαθμών.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό, με τη Νίκη Βόλου να επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όλοι ξέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο παιχνίδι, παρά το ότι η ομάδα της Ηγουμενίτσας είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης στον Βόρειο Όμιλο. Από την άλλη, τρεις ακόμη βαθμοί θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη Νίκη Βόλου, αναζητώντας την ευκαιρία (βάσει και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων) να πλασαριστεί πιο ψηλά σε σχέση με την πέμπτη θέση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.