Πύρασος: «Τεό Παπαδόπουλος, η επιστροφή του αρχηγού»

Στο ρόστερ του Πυράσου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 ανήκει πλέον ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε και επισήμως το ΔΣ του συλλόγου, κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε λίγο στην ομάδα αλλά αγαπήθηκε απ’ όλους στη Νέα Αγχίαλο και ήταν ο αρχηγός της τη χρονιά του νταμπλ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ο Θοδωρής ήρθε στον Πύρασο το καλοκαίρι του 2020 και ήταν αυτός που έκανε την αρχή …στο νέο τότε ξεκίνημα του συλλόγου μας σε διοικητικό κι αγωνιστικό επίπεδο. Εκείνη τη χρονιά το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής διεκόπη μετά την 6η αγωνιστική και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου. Επέστρεψε στον Πύρασο το καλοκαίρι του 2021.

Βασικός αριστερός οπισθοφύλακας, αρχηγός εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ήταν ο παίκτης που σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και έμεινε για πάντα στην ιστορία του Πυράσου… Το 2022-23 αγωνίστηκε στον Μαγνησιακό με τον οποίον κατέκτησε επίσης το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας εδώ και μία εβδομάδα.

Θοδωρή, καλώς ήρθες ξανά στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και τη Νέα Αγχίαλο…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.