“Ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση με την πρώτη νίκη ο ΟΥΚ Βόλου

“Ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο ανδρών ο ΟΥΚ Βόλου, που νικώντας στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας τον Νηρέα Χαλανδρίου στην πρεμιέρα του β’ γύρου με 13-8, πήρε την πρώτη νίκη και ξεπέρασε την αθηναϊκή ομάδα κατά ένα βαθμό (5-4), παίρνοντας και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στις λεπτομέρειες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της βολιώτικης ομάδας ο Γιάννης Εγνατιάδης, που σημείωσε έξι τέρματα.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις της επιτυχίας από το πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο ήταν καταιγιστικοί, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελαν το παιχνίδι, κάτι που αποτυπώνεται στο εντυπωσιακό 6-1 αυτού του διαστήματος.

Οι παίκτες του Σάκη Πλατανίτη συνέχισαν ανάλογα και έκλεισαν το ημίχρονο στο +7 (9-2) και στη συνέχεια απλώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν.

Όπως αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα: «Στο 5:20 της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα το Νο 5 του Νηρέα Χαλανδρίου κ. Κατσιγιάννης Γεώργιος διότι βγαίνοντας αποβολή εξύβρισε τον διαιτητή».

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 3-1, 1-4, 3-3

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Πλατανίτης): Νάσιος, Εγνατιάδης 6, Καραΐσκος, Βερβερίδης, Καψάλης, Λέτσιος, Δημητρίου 2, Πετρόπουλος, Κουφιδάκης Χρ. 2, Βασιλούδης, Λιμπιντάκης, Γλούμης Π. 1, Κουφιδάκης Χρ., Νικολέρης 2, Μεριστούδης 1

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κατσαούνης): Κακλής, Κονταλέξης, Κροκίδας 2, Οκονομόπουλος 2, Κατσιγιάννης, Κόττας, Κοκκωνάκης, Γιακουμάτος 2, Τραυλός 1, Βαλοδήμος, Μπίζιος 2, Βονδικάκης, Γάτος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.