Ρεκόρ εισιτηρίων στην Euroleague, στην 5η θέση o Ολυμπιακός

Στην 5η θέση της λίστας των ομάδων με την υψηλότερη πώληση εισιτηρίων στην κανονική περίοδο της Euroleague βρίσκεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία της ανάμεσα σε 18 ομάδες είχε κατά μέσο όρο 10.224 θεατές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Η Euroleague ανακοίνωσε ρεκόρ σε μέσο όρο εισιτηρίων! Sτα φετινά ματς της regular season τα γήπεδα είχαν κατά μέσο όρο 8.748 θεατές, ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν οι 8.676 της σεζόν 2019-20. Πρέπει να σημειωθεί ότι στη μέτρηση δεν συμπεριλαμβάνονται οι σεζόν 2020-21, 2021-22 λόγω των περιορισμών που υπήρχαν εξαιτίας του κορoνοϊού.

Στην πρώτη σεζόν της στη διοργάνωση, μετά την επιστροφή της, η Παρτιζάν τερμάτισε στην πρώτη θέση με 17.763 εισιτήρια μέσο όρο ανά αγώνα. Με τη δεύτερη θέση… συμβιβάστηκε η Ζαλγκίρις Κάουνας με μέσο όρο 14.801 εισιτήρια, ενώ 3η είναι η κάτοχος του τίτλου και μάλιστα “back to back” πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές με 13.114 εισιτήρια.

Sold out τα δύο πρώτα ματς με Φενερμπαχτσέ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out στα εισιτήρια των δύο πρώτων αγώνων με τη Φενερμπαχτσέ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την ερχόμενη εβδομάδα, για τα πλέι οφ της Euroleague. «Τα εισιτήρια για τα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε “εξαφανίστηκαν” μέσα λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη την Τετάρτη, 26 Απριλίου (21:45) στο Game 1 και την Παρασκευή, 28 Απριλίου (21:30), για το Game 2, πριν μεταφερθεί η σειρά στην Κωνσταντινούπολη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.