Ρεκόρ τηλεθέασης στο Super Bowl δείχνουν τα νέα στοιχεία

Το φετινό Super Bowl ήταν o αγώνας με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος National Football League (NFL), όπως αναφέρουν σήμερα (2/5) τα ενημερωμένα δεδομένα από τη Nielsen, καθώς 115,1 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τους Κάνσας Σίτι Τσιφς να νικάνε (38-35)τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς στον αγώνα της 12ης Φεβρουαρίου.

Η Nielsen είχε ανακοινώσει προηγουμένως τον Φεβρουάριο ότι το παιχνίδι είχε μέση τηλεθέαση 113 εκατομμύρια.

Οι αναθεωρημένοι αριθμοί δείχνουν ότι το φετινό Super Bowl ξεπέρασε το ρεκόρ του αγώνα του 2015, όπου 114,8 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν τους Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς να νικούν τους Σιάτλ Σίχοκς.

«Το FOX Sports είναι περήφανο που παρουσίασε το Super Bowl με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και την τηλεοπτική εκπομπή με τη πιο μεγάλη επίσης τηλεθέαση όλων των εποχών. Το αναθεωρημένο ποσοστό τηλεθέασης του Super Bowl είναι το αποτέλεσμα μιας διεξοδικής μελέτης από τη Nielsen», ανέφερε το αθλητικό τμήμα της Fox Corp.

Η μέτρηση της Nielsen περιλαμβάνει άτομα που παρακολούθησαν το παιχνίδι στα τηλεοπτικά δίκτυα Fox ή Fox Deportes ή μετέδωσαν το παιχνίδι σε ψηφιακές πλατφόρμες Fox ή NFL+.

Το Fox ανέφερε τον Φεβρουάριο ότι το κοινό αυξήθηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με πρωταγωνίστρια τη σούπερ σταρ της ποπ Ριάνα, η οποία έκανε μεγάλη επιστροφή φέτος και αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.