Ρυθμίστηκαν οφειλές του ΓΣΒ «Η Νίκη» στον Δήμο Βόλου

Αίτηση να ρυθμίσει οφειλές που είχε προς τον δήμο Βόλου κατέθεσε η πλευρά του ΓΣΒ «Η Νίκη», σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, με το αίτημα να γίνεται δεκτό και η ρύθμιση να αφορά την κατανομή και αποπληρωμή των οφειλών σε 12 μηνιαίες δόσεις.

Το ΔΣ του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ συνεδρίασε στις 25 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και ενημερώνοντας τον πρόεδρο του Οργανισμού μετά από έλεγχο που έγινε στα τηρούμενα αρχεία του Γραφείου Προσόδων και Ακίνητης Περιουσίας του ΝΠ: «Προέκυψε οφειλή του Αθλητικού Σωματείου με την Επωνυμία «Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ”». Σύμφωνα με την υπ ́ αριθμό 230 / ΓΡ. Τ-ΠΡ. 004 / 05-01-23 αίτηση του Γυμναστικού Συλλόγου «Η ΝΙΚΗ», ο οποίος αιτείται να υπαχθεί στην ρύθμιση οφειλής και συγκεκριμένα σε Δώδεκα {12} Μηνιαίες Ισόποσες Δόσεις, σύμφωνα με το Ν. 4646/2019».

Η διεύθυνση πρότεινε στο ΔΣ να εγκρίνει την αίτηση του συλλόγου, κάτι που έγινε, και έτσι η οφειλή θα καλυφθεί σε δώδεκα ισόποσες μηνιαίες δόσεις, σύμφωνα με το Ν.4646/2019.

Οι οφειλές αυτού του είδους συνήθως αφορούν το αντίτιμο που καλούνται να καταβάλλουν οι σύλλογοι για τη χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων, και όπως αναφέρουν αθλητικοί παράγοντες η πιο κοστοβόρα χρήση αφορά συνήθως τα κολυμβητήρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.