Ξέσπασε σε κλάματα η Σάκκαρη: «Ντροπιάζω όλους τους Έλληνες» (video)

Δεν άντεξε την αποτυχία

Η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε σε κλάματα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το US Open και μίλησε με σκληρά λόγια για την προσπάθειά της.

Η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και λύγισε μπροστά στους δημοσιογράφους, καθώς η παρουσία της στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν ολοκληρώθηκε με πολύ άσχημο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της στο US Open, καθώς ηττήθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ και αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια στο Eurosport, μίλησε με σκληρά λόγια για την προσπάθειά της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως νιώθει ότι έχει ντροπιάσει τον εαυτό της αλλά και όλους τους Έλληνες.

Όπως ήταν φυσικό, η Μαρία Σάκκαρη δεν βρισκόταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό της από το US Open.

«Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν. Με πονάει πάρα πολύ και είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ επίπονο.

Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό. Το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα, από αύριο κιόλας. Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω δύο τρία ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει.

Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες», ήταν τα λόγια της.

Επίσης, μιλώντας στο sdna.gr έδειξε την απογοήτευσή της: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι δύο προηγούμενες ήττες, είχα πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω τι θα κάνω, πραγματικά δεν ξέρω…», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη. «Ίσως να πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα, υποφέρω μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση τώρα, είναι δύσκολο. Δεν έχω καθαρό μυαλό», πρόσθεσε.

Για τον αγώνα με τη Μασάροβα δήλωσε: «Είχα άγχος, αλλά ξεκίνησα καλά. Δεν είναι ότι ήμουν σφιγμένη, δεν ξέρω τι παθαίνω. Ήμουν πάνω 4-1, δεν έπαιζα κάτι φοβερό, όμως έκανα αυτό που έπρεπε. Συνέχισα να έχω άγχος, αλλά δεν είναι ότι ξέφυγε το μυαλό μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ δυσάρεστο για μένα.

Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνω τον εαυτό μου, με διάφορους τρόπους. Ίσως χρειάζομαι κι άλλο χρόνο, για να φτάσω εκεί που θέλω. Δεν το αφήνω στην τύχη του και γι’ αυτό στεναχωριέμαι. Πραγματικά νιώθω ότι κάνω μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι απλά ότι κάθομαι και περιμένω να γίνω καλύτερη. Πραγματικά δουλεύω πάνω σε αυτό και είμαι σίγουρη ότι έχω επιλέξει τον σωστό άνθρωπο. Μάλλον χρειάζομαι χρόνο».

Η ομάδα της Μαρίας Σάκκαρη έφυγε από το γήπεδο μετά τη λήξη του πρώτου σετ, μετά από επιθυμία της 28χρονης τενίστριας, και επέστρεψε στο τελευταίο γκέιμ του αγώνα και αυτό γιατί, όπως δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια: «Ντρεπόμουν να με βλέπουν έτσι. Ντρεπόμουν, ήταν και τα γενέθλια της αδερφής μου. Ένιωθα άσχημα, νιώθω ότι τους ντροπιάζω. Δεν μου έκαναν τίποτα, ήταν τέλειοι».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.