Συντριβή με 4-0 για τον ΝΠΣ Βόλος από τον σαρωτικό Άρη

Γκάμα και Ντεντάκης στο ματς του λ. Βικελίδης στη φάση του πέναλτι, με το οποίο έγινε το 3-0

Βαριά ήττα υπέστη ο ΝΠΣ Βόλος σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να είναι καταιγιστικός και να επικρατεί με το ευρύ 4-0. Μάλιστα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με σχετική μάλιστα άνεση.

Oι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 7′ μετά από εκτέλεση του κόρνερ από τον Μαξ και τον Τσαούση να κάνει το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφτασε στην αγκαλιά του Κουέστα.

Το σκορ δεν άργησε ν’ ανοίξει, αφού ο Άρης στο 12’ έκανε το 1-0. Ο Ιντέγε δέχθηκε την ασίστ από τον Φετφατζίδη για να για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη με διπλή προσπάθεια.

Στο 17’ ο ΝΠΣ Βόλος προσπάθησε να βγάλει την αντεπίθεση, με σέντρα του Φεράρι από αριστερά και τον Ντεντάκη να μην μπορεί να σουτάρει, όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να διώξει η άμυνα των γηπεδούχων.

Μοιραία, στη συνέχεια έγινε το 2-0, καθώς στο 24′ ο Ιντέγε πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας μετά από ασίστ του Λάρσον, και βγήκε απέναντι στον Γκαραβέλη για να τον κρεμάσει και να διπλασιάσει με αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά του τέρματα.

Το 3-0 ήρθε έξι λεπτά αργότερα. Ο Γκάμα ανατράπηκε από τον Ντεντάκη και ο διαιτητής Τζήλος δε δίστασε να δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκάμα για να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, με τον Γκαραβέλη πάντως να πέφτει σωστά, χωρίς όμως ν’ αποκρούει.

Στο 34′ καταγράφεται μία καλή στιγμή για τον ΝΠΣ, με ευκαιρία του Τσίκα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα.

Στην επανάληψη, ο Άρης συνέχιζε να πιέζει και δεν άργησε να γίνει το 4-0 αφού στο 60′ μετά από ωραία ενέργεια του Λάρσον, που πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πάσαρε στον Γκάμα του έδωσε τη δυνατότητα να σουτάρει και να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, με τον Φετφατζίδη στο 79’ να σουτάρει και τον Γκαραβέλη να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φεράρι εκέλεσε το φάουλ, χωρίς ωστόσο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής.

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ (66’ Μπα), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Φετφατζίδης, Τόνσο, Σάσα (67’ Μπακούτσης), Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε (56’ Μαρτίνες).
ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής, Τσίκα (73’ Μήτογλου), Φεράρι, Μπαλογιάννης, Μαξ, Τσαούσης, Μουνίθ (69’ Κυζιρίδης), Τόρες (66’ Λύρατζης), Μάντζης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.