Σε αγώνες στην Κροατία συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου

O ΕΟΣ Βόλου πήρε μέρος στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2020 σε διεθνείς αγώνες Παίδων – Κορασίδων Αλπικού σκι στην Κροατία και την πόλη του  Ζάγκρεμπ, με προπονήτρια την Κοκκίνη Αναστασία. Στην αποστολή συμμετείχαν οι Βουγιούκας Απόστολος, Δημητρώφ Ευρυδίκη, Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία, Μακρυγιάννη Δήμητρα, Παπαδιώτης Ορέστης και Παπακρίβος Βασίλης. Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Στις 18 Φεβρουαρίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης είχαμε την 9η θέση από τον Βουγιούκα Απόστολο στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14) και την 22η θέση της Καλτσογιάννη Ρεγγίνας – Ελευθερίας στην κατηγορία Κορασίδων (U16). Οι υπόλοιποι αθλητές σ’ αυτό το αγώνισμα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή.

Στις 19 Φεβρουαρίου στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, ο Βουγιούκας Απόστολος τερμάτισε 23ος και ο Παπαδιότης Ορέστης 33ος στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14), ενώ ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 40ος στην κατηγορία Παίδων (U16). Τέλος είχαμε την 21η θέση της Καλτσογιάννη Ρεγγίνας – Ελευθερίας, την 37η θέση της Μακρυγιάννη Δήμητρας στη κατηγορία κορασίδων (U16), ενώ η Δημητρώφ Ευρυδίκη δεν τερμάτισε.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια πολύ σημαντική αθλητική εμπειρία γι’ αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών μας και τους προετοιμάζουν για τη μελλοντική αθλητική τους πορεία στη χιονοδρομία. Το Δ.Σ. και η τεχνική επιτροπή συγχαίρει όλους τους αθλητές και την προπονήτριά τους.