Σε ετοιμότητα για όποτε χρειαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL να δήλωνε πριν από λίγες ημέρες ότι σύντομα θα έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις και για τη Football League, μετά την έναρξη των προπονήσεων στη Super League 2, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί ούτε αχτίδα φωτός στο τούνελ, με αποτέλεσμα όλοι να βρίσκονται σε κατάσταση… αδράνειας και αναμονής.

Τουλάχιστον αυτό που τονίζεται από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου είναι ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν κληθεί να δώσει το πρώτο της παιχνίδι, προφανώς από το νέο έτος, αρκεί βέβαια να δοθεί και ένα εύλογο χρονικό διάστημα για προπονήσεις και προετοιμασία. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αν οι προπονήσεις επιτραπούν από τις 7 Ιανουαρίου και μετά, τότε το πρωτάθλημα οδεύει προς έναρξη τον Φεβρουάριο, αρκεί να το επιτρέπουν και οι επιδημιολογικές συνθήκες…Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου παραμένουν πάντως στις βάσεις τους, περιμένοντας το τηλεφώνημα που θα τους φέρει στο προπονητήριο του Αγίου Γεωργίου για την έναρξη της προετοιμασίας.

 Προτεραιότητα η Super League 2…

Ενώ λοιπόν η Football League βρίσκεται σε κατάσταση χειμερίας νάρκης, ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρει σε δηλώσεις του στον διαδικτυακό Τύπου ότι σύντομα θα κατατεθεί αίτημα έναρξης για την αγωνιστική δράση στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία!

«Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα έχουμε σέντρα, ωστόσο, σε 7-10 ημέρες εμείς θα υποβάλλουμε αίτημα για σέντρα. ‘Έως τότε οι ομάδες από την πλευρά θα τους θα τηρούν στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί έχει μεγάλη σημασία να φανεί ότι είμαστε συνεπείς σε όλα όσα δεσμευτήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «trikalascore».

Επόμενο σημαντικό ζήτημα για τις ομάδες αποτελεί η επισφράγιση του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, με τον πρόεδρο της Λίγκας να τονίζει επ’ αυτού: «Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουμε ραντεβού με την ΕΡΤ, όπου θα δώσει το παρόν η συσταθείσα επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρώ ότι θα πάμε σε συμφωνία. Στη συνέχεια θα υπάρξει συμβούλιο με όλες τις ομάδες».

Τέλος, όσον αφορά τις στοιχηματικές εταιρείες και την καταβολή χρημάτων στις ομάδες της SL2 ο κ. Λεουτσάκος υπογράμμισε: «Αυτό θα γίνει με το νέο έτος, όταν και θα περάσει η αντίστοιχη τροπολογία. Πιστεύω όμως ότι και εδώ θα πάνε όλα καλά και οι ομάδες θα μπορέσουν να λάβουν χρήματα και από τις στοιχηματικές εταιρείες».

Aπό την άλλη βέβαια, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει για τις ομάδες της Super League 2 είναι η χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής από την ΕΕΑ, ήδη από τον Νοέμβριο. Για τη Football League ωστόσο το θέμα παραμένει ανοιχτό αλλά και θολό σε κάποιες περιπτώσεις.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.