Σε ρυθμούς συνελεύσεων και σχεδιασμού η Νίκη Βόλου

Περιμένει και την αδειοδότηση από την ΕΠΟ 

Τόσο τα διοικητικά όσο και ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκονται πλέον σε πρώτο πλάνο για τη Νίκη Βόλου και η δουλειά των «κυανόλευκων» συνεχίζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει διπλή Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 1 Ιουνίου με οικονομικής φύσεως θέματα, με θέμα για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για παράδοση των τίτλων στους μετόχους που συμμετείχαν σε ανάλογες διαδικασίες στο πρόσφατο παρελθόν.

Φυσικά, στο ίδιο πλάνο παραμένει και ο σχεδιασμός του ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με τη Νίκη Βόλου για μία ακόμη χρονιά να ξεκινάει πολύ νωρίς την υλοποίησή του, με τους μεταγραφικούς στόχους να έχουν αποκρυσταλλωθεί νωρίς. Φυσικά νωρίς έχουν ξεκινήσει, όπως φαίνεται και οι σχετικές συζητήσεις.

Εγκαίρως έγιναν και οι σχετικές ενέργειες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης από την ΕΠΟ για τη νέα χρονιά, έχοντας καταθέσει όπως υποστηρίζουν οι «κυανόλευκοι» έναν πλήρη και άρτιο φάκελο, για να μην υπάρχουν προβλήματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Άλλωστε, αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι πολλές ομάδες της Super League 2 αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα με περιορισμούς στις μεταγραφικές τους κινήσεις, εξαιτίας μη αδειοδότησης. Όταν τελικά το συγκεκριμένο εμπόδιο εξαλείφθηκε ήταν πλέον αργά για να βρεθούν αξιόλογοι παίκτες, τη στιγμή που η Νίκη είχε αδειοδοτηθεί και μπόρεσε να κινηθεί άνετα στο μεταγραφικό πεδίο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.