Σενάρια για ενδιαφέρον του Αλμυρού για Λεσάι

Πηγή φωτο: atthleticlarissa.gr

O Aργύρης Κυριάκος παραμένει στον ΓΣ Αλμυρού, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο σύλλογος, ωστόσο η διοίκηση δεν μένει μόνο στις ανανεώσεις, καθώς ήδη κινείται και μεταγραφικά προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στις θέσεις που έχει ανάγκη.

Ασφαλέστατες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και για προχωρημένες συζητήσεις με τον νεαρό μεσοεπιθετικό Γιώργο Λεσάι, που ξεκίνησε την πορεία του από τον ΑΟ Αμπελοκήπων Λάρισας για να συνεχίσει στον Φαλανιακό (ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος του γειτονικού νομού), αφού πέρασε πρώτα και από τις ομάδες νέων ΑΕΛ και Τρικάλων. Ο παίκτης διακρίνεται για τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, και φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει ν’ ανήκει στον Απόλλωνα Λάρισας που θέλει ωστόσο να τον δώσει δανεικό. Έτσι, εκεί κάνει την εμφάνισή του ο ΓΣ Αλμυρού, και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, με βάση το σενάριο που φέρνουν στο προσκήνιο οι πληροφορίες του «Magnesiasports».

Πάντως, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου ετοιμάζεται να δώσει αύριο το απόγευμα συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να κάνει γνωστές τις προθέσεις της και τους στόχους για την ομάδα στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.