Σιαμέτης: «Το καλύτερο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ-Η βαριά φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου»

Βλέποντας 6-7 δυνατές ομάδες στην κατηγορία

Η 7η αγωνιστική έρχεται στο προσκήνιο για την Α’ ΕΠΣΘ, με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου και φιλοδοξεί να είναι η πρώτη ομάδα φέτος που θα επιφέρει βαθμολογικές απώλειες στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας της Νέας Αγχιάλου, Γιάννης Σιαμέτης, επισημαίνει μιλώντας στο «Magnesiasports» ότι κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, αντιμετωπίζοντας το πρωτάθλημα συνολικά, για να καταλήξει ότι είναι ίσως η καλύτερη ΕΠΣΘ των τελευταίων 20 ετών!

«Πρόκειται ίσως για το δυνατότερο πρωτάθλημα τα τελευταία 20 χρόνια, από τότε που το παρακολουθώ. Αυτό γιατί έχουμε μία δεξαμενή 20-25 παικτών σε ομάδες της κατηγορίας που προέρχονται από τον γειτονικό νομό Λάρισας, ενώ πλέον η Μαγνησία δεν έχει εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική (σ.σ. μετά την αποχώρηση του Μαγνησιακού) και οι παίκτες μένουν στις ομάδες του τοπικού. Όποιος δεν είναι λοιπόν στον ΝΠΣ Βόλος ή στη Νίκη Βόλου, ουσιαστικά είναι εδώ» αναφέρει ο τεχνικός του Πυράσου, επισημαίνοντας το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας.

Μάλιστα συμπληρώνει ότι: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το τεράστιο μέγεθος του πρωταθλήματος, αλλά δυνατές ομάδες είναι και ο Ρήγας Φεραίος, ο Πύρασος, ο ΓΣ Αλμυρού… ο Θησέας Αγριάς έχει τρομερές μονάδες, και η Αγία Άννα έχει σταθερά δυνατή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε λοιπόν τουλάχιστον 6-7 δυνατές ομάδες στην κατηγορία».

Σύμφωνα λοιπόν με τον Γιάννη Σιαμέτη, όλα τα παιχνίδια έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας, πόσο μάλλον αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενόψει λοιπόν του αγώνα της ομάδας του με τους «ερυθρόλευκους» σημειώνει ότι: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Από την πλευρά μας μπορώ να πω ότι έχουμε ενόψει τον πιο ποιοτικό αντίπαλο με την πιο βαριά φανέλα στην κατηγορία, αλλά αυτό έχει το καλό ότι οι ποδοσφαιριστές αποκτούν επιπλέον κίνητρο απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους».

Ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία

Σχετικά με την ομάδα του πάντως, ο Γιάννης Σιαμέτης δείχνει να είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής πορεία της στο πρωτάθλημα, έχοντας πέντε νίκες και μόλις μία ήττα.

«Ο Πύρασος έχει κάνει μία σοβαρή προσπάθεια από το καλοκαίρι, με μεταγραφές για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Έχουμε πάρα πολύ δυνατή και καλή ομάδα και αγωνιστικά και λειτουργικά και οργανωτικά. Έχουμε μόλις μία ήττα, κι αυτή στο παιχνίδι με την Αγία Άννα, στο οποίο ήμασταν θεωρώ καλύτεροι» θα πει ο τεχνικός του Πυράσου.

Παράλληλα, για τη διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο του Αλμυρού, ο ίδιος συμπεραίνει ότι ίσως είναι και καλύτερα. «Αν τα βάλουμε στη ζυγαριά και έπρεπε να τα βάλουμε όλα, οι καλύτερες συνθήκες για ποδόσφαιρο είναι στον Αλμυρό. Από την άλλη, εμείς πάντα θα έχουμε ένα πλάνο παιχνιδιού» κατέληξε.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.