Σκέφτεται και προετοιμάζεται για Βέροια η Νίκη

Περιμένοντας τις αποφάσεις για το πρωτάθλημα

Εντός έδρας αναμέτρηση έχει δώσει ξανά φέτος η Νίκη Βόλου και συγκεκριμένα αυτή με τον Εργοτέλη για το κύπελλο Ελλάδας, αλλά το ερχόμενο Σάββατο θα είναι η πρώτη για το πρωτάθλημα της Super League 2 και μάλιστα και η πρώτη για φέτος και στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας.

Αυτομάτως το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη Νίκη Βόλου, που θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της και να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Παράλληλα θέλει φυσικά να συνδυάσει αυτήν την καλή εμφάνιση και με θετικό αποτέλεσμα, με τη Βέροια σίγουρα να μην είναι εύκολος αντίπαλος. Aρκεί βέβαια να γίνουν οι αγώνες κανονικά, αφού η φημολογία για διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας μη συμφωνίας για τα τηλεοπτικά με την ΕΡΤ αποτέλεσε αντικείμενο των συζητήσεων και ανάμεσα στους «κυανόλευκους»…

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι παίκτες της Νίκης Βόλου είχαν σήμερα, Τρίτη ρεπό, ενώ αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο βοηθητικό του «Παντελής Μαγουλάς». Mε αγωνιστικά κριτήρια και μόνο πάντως να το δει κανείς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κανένας παίκτης ή μέλος του τεχνικού επιτελείου δεν θέλει να δει το πρωτάθλημα να διακόπτεται εκ νέου…

Απών ο Μιράντα, αναρρώνουν οι ασθενείς

Όσον αφορά τις απουσίες, ήδη έχει αναχωρήσει για την πατρίδα του ο Χοσέτε Μιράντα, έχοντας παιχνίδια με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας απέναντι σε Τυνησία και Μαυριτανία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Από την άλλη, οι ασθενείς με κορωνοϊό παραμένουν σε καραντίνα, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν μέχρι στιγμής να νοσούν στην πλειοψηφία τους ελαφρά. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση οι παίκτες θα υποβληθούν στα τέλη της εβδομάδας σε νέα τεστ προκειμένου να φανεί αν υπάρχει από τη μία διασπορά, και από την άλλη αν κάποιοι από αυτούς που νοσούν θα είναι πλέον αρνητικοί. Δύσκολα βέβαια όσοι νοσούν θα είναι σε ετοιμότητα για να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της Βέροιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.