Σκέψεις για Γ’ ΕΠΣΘ με συμμετοχή Β’ Ομάδων-Κ16!

Σενάρια για τη νέα χρονιά

Μία ενδιαφέρουσα ατάκα ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για το πρόγραμμα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣΘ, με τους παρόντες να συζητούν για το ποιοι σύλλογοι διαθέτουν ομάδα Κ16…

Η συζήτηση δεν ήταν τυχαία, αφού ακολουθώντας το παράδειγμα των Β’ ομάδων στη Super League 2, υπάρχει δυνατότητα και περίπτωση να υπάρξουν και Β’ ομάδες στην ΕΠΣ Θεσσαλίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι βέβαια μόνο οι Β’ ομάδες της Super League 2 ως παράδειγμα, αφού στη γειτονική ΕΠΣ Λάρισας, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ έχει «κατεβάσει» ομάδα στη δεύτερη από τις τρεις τοπικές κατηγορίες.

Οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για σύσταση Γ’ τοπικής κατηγορίας, στην οποία θα συμμετέχουν οι ομάδες Κ16 των ομάδων που είναι στα μητρώα της ΕΠΣΘ, οποιασδήποτε κατηγορίας, αφού έτσι κι αλλιώς συμμετέχουν στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα. Μάλιστα οι σύλλογοι θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τους παίκτες κατά το δοκούν, είτε στην α’ είτε στη β’ ομάδα κάθε αγωνιστική. Απομένει να δούμε αν και πώς μπορεί να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.