Σκοράρισμα κατά ριπάς, 6-4 ο Ολυμπιακός Βόλου τον Σαρακηνό!

10 γκολ, στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της φετινής Α’ ΕΠΣΘ-Χατ τρικ ο Μπλατσέρης

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα συνολικά τέρματα σημειώθηκαν στο παιχνίδι ανάμεσα σε Σαρακηνό και Ολυμπιακό Βόλου για τη 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προηγείται 3-0 στο πρώτο μέρος, αλλά και τον Σαρακηνό να μειώνει σε 2-3, για να φτάσει τελικά το σκορ στο 4-6 υπέρ των «ερυθρόλευκων» στο τέλος!

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον Γιώργο Μπλατσέρη σε εξαιρετική ημέρα, καθώς έκανε χατ ετρικ, ενώ ο Σαρακηνός κατάφερνε να μειώνει στο σκορ και να παραμένει απειλητικός! Τελικά, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα, με τους θεατές να δικαιώνονται για την επιλογή τους να παρακολουθήσουν διά ζώσης την αναμέτρηση, έστω και υπό συνθήκες ψύχους!

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Αρχικά καθαρό προβάδισμα Ολυμπιακού Βόλου, για να επανέλθει ο Σαρακηνός

Στο 6′ καταγράφεται μία ουσιαστική ευκαιρία από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, με τον Πετράκο να βρίσκει με μακρινή μπαλιά τον Μπλατσέρη, για να κάνει αυτός τη σέντρα από τα δεξιά, και μετά από την κόντρα της μπάλας στα σώματα των αμεινόμενων αυτή έφτασε στον Τασιούλη που σούταρε για να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Το 0-1 για τον ολυμπιακό βόλου έγινε στο 8′, με τον Τασιούλη να κάνει το σουτ από αριστερά και τον Γράντα να αποκρούει, για να φτάσει η μπάλα στον Πετράκο ο οποίος σούταρε για να σκοράρει για την ομάδα του.

Στο 28′ ο Σέττος έφτασε κοντά στο 0-2, ωστόσο το δυνατό σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα στην δεξιά εξωτερική πλευρά των δικτύων. Τελικά το δεύτερο γκολ για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 31′, με τον Μπλατσέρη να κάνει την ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γράντα.

Στο 32′ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ράπτη εντός περιοχής, και ο διαιτητής υπέδειξε παράβαση, με τον Καμπέρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να εστοχεί για το 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο 35′ ο Σαρακηνός προσπάθησε να απαντήσει, με τον Ζάχο να κάνει το σουτ και τον Σταυράκη να αποκρούει, για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι ,ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Αραμπατζής έκανε την κεφαλιά για να διώξει ο Καμπέρης σε κόρνερ.

Στο 39′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να σκοράρουν, καθώς ο Τσιανάκας εκτέλεσε το φάουλ απευθείας για να στείλει την μπάλα αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σταυράκη και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-3.

Και σαν να μην ήταν μόνο αυτό, στο 44′ ο Κατής εκτέλεσε το φάουλ και βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Ράπτη, που πλάσαρε τον Σταυράκη, για το 2-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι!

Tέλος, στο 45′ ο Σέττος ήταν αυτός που σούταρε η μπάλα με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Συνέχιζαν να σκοράρουν!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σκοπελίτης ήταν αυτός που έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 52′ ο Σέττος κινήθηκε από αριστερά στην κόντρα επίθεση, με τον Μπλατσέρη να τον ακολουθεί, για να δεχτεί την κατάλληλη στιγμή την πάσα και να σκοράρει για το 2-4, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο Μπλατσέρης συνέχισε το προσωπικό του σόου στο 56′, και έφτασε στο χατ τρικ με τεχνικό σουτ από δεξιά για το 2-5, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 60′ 3-5 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιανάκα, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής για φάουλ του Σκοπελίτη πάνω στον Σταματίου.

Ο Σκοπελίτης είχε σειρά να σκοράρει στο 72’ με σουτ, για να κάνει το σκορ 3-6, ενώ στο προηγούμενο λεπτό είχε προσπαθήσει και πάλι, αλλά είχε στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 75’ Κακάμης και Κούλπας από κοντινή απόσταση σούταραν διαδοχικά αλλά αρχικά ο Γράντας και στη συνέχεια οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα, ενώ στο 82’  Σαρακηνός «χτύπησε» και πάλι με τον Κατή να εκτελεί το φάουλ και τον Γκλαβίνη με κεφαλιά από κοντά να μειώσει σε 4-6!

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με το παιχνίδι να αποτελεί διαφήμιση του αθλήματος στο φετινό πρωτάθλημα.

Σαρακηνός (Πανόπουλος -Κασιούρας): Γράντας, Στεργίου (63′ Τσιάνος), Τσάνιος, Γιαμαλής, Ράπτης, Γιαουπλάρι (74’ Ακριβούσης), Κατής, Ζάχος (57′ Μυλωνάς), Σταματίου, Αραμπατζής (63′ Δημόπουλος, Τσιανάκας (74’ Γκλαβίνης).

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Καμπέρης, Κακάμης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σέττος (64′ Αναστασίου), Νούσιος (73’ Καρατσόλης), Τασιούλης (79’ Κατσαγεωργίου), Μπλατσέρης (79’ Ματτέα), Πετράκος, Σκοπελίτης (73’ Κυρίτσης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.