SL 2: ΔΣ με πρώτο θέμα τη διαιτησία

Στην επιτροπή για συνάντηση με Μπένετ ο Αλ. Παπακωνσταντίνου

Δεν λείπουν τα παράπονα από πλευράς διοικήσεων ομάδων της Super League 2 όσον αφορά τα διαιτητικά σφυρίγματα, ενώ δεν έχουν λείψει και οι ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο, το οποίο μεταφέρθηκε και στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας.

Κάμποσοι ήταν οι εκπρόσωποι ομάδων που αναφέρθηκαν στα διαιτητικά σφυρίγματα ζητώντας μάλιστα ορισμένοι διαιτητές να μην οριστούν ξανά σε αγώνες των συλλόγων τους. Από την πλευρά της διοργανώτριας Αρχής, ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος τόνισε ότι θέληση ήταν ν’ ακουστούν όλες οι φωνές, ν’ αναδειχθούν και να καταγραφούν όλα τα ζητήματα, με στόχο την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, αυτό που προέκυψε ως είδηση είναι το ότι στις 5 Ιανουαρίου του νέου έτους, οι ομάδες θα εισπράξουν την πρώτη δόση των χρημάτων για τα τηλεοπτικά, ενώ αναμένουν και τα χρήματα που τους αναλογούν (συνολικά 8,5 εκατομμύρια ευρώ) από τη φορολόγηση του στοιχήματος. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ΠΑΕ θα εισπράξει (όταν οριστικοποιηθούν τα δεδομένα των πληρωμών) περίπου 285 χιλιάδες ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.