Sold out στη γιορτή των 100 χρόνων της ΑΕΚ στην Αγιά-Σοφιά το Σάββατο

Το Σάββατο 13/4 η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 της χρόνια και η Αγιά Σοφιά θα είναι κατάμεστη. Όπως ενημέρωσε επίσημα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και στην OPAP Arena θα δώσουν το παρών 32.000 φίλαθλοι, για να γιορτάσουν τον έναν αιώνα ΑΕΚ.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν έξω από το γήπεδο στις 14:00 και οι θύρες θα ανοίξουν μετά τις 17:00. Μέσα στην «Αγιά Σοφιά» θα περιμένει το αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων, το οποίο θα απογειωθεί από τη σέντρα του γηπέδου και θα ξεκινήσει το ταξίδι του με σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα.

Η λαμπρή γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ θα μεταδοθεί ζωντανά. Όπως έγινε γνωστό, οι φίλοι της ΑΕΚ που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στην «OPAP Arena» θα έχουν την ευκαιρία να δουν live την εκδήλωση, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο Youtube.

Ακόμη, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εντοπίστηκαν συνολικά 55 περιπτώσεις στις οποίες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσπάθησαν να περάσουν μαζί τους στο γήπεδο πρόσωπα που δεν είχαν εισιτήριο κι έτσι τα διαρκείας των συγκεκριμένων κατόχων ακυρώνονται για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.