Σόνια Αθανασίου και Έφη Φλώρου στο προπονητικό τιμ στίβου της Νίκης

Με δύο νέα πρόσωπα ενισχύεται το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Σόνια Αθανασίου και η Έφη Φλώρου αποτελούν τις δύο νέες προσθήκες στο τμήμα, ενώ μετά από 10 χρόνια αποχώρησαν εμφανώς συγκινημένες η Δήμητρα Αηδονίδου και η Ελένη Σκουργιά, δύο προπονήτριες που συνέδεσαν το όνομά τους με τη Νίκη.

Μάλιστα τόσο η Δήμητρα όσο και η Ελένη παραμένουν στον Σύλλογο ως εξωτερικοί σύμβουλοι προπονητικής. Από το προπονητικό τιμ αποχώρησε και ο Δημήτρης Καραντάκος, ένα παιδί που βγήκε μέσα από τα σπλάχνα της Νίκης Βόλου, για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα, η Σόνια Αθανασίου είναι μία έμπειρη γυμνάστρια στον χώρο των ακαδημιών, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με master στον στίβο και με προϋπηρεσία 10 ετών σε αθλητικούς συλλόγους.

Η πρωταθλήτρια του συλλόγου Έφη Φλώρου αποτελεί ακόμη μία προσθήκη στο δυναμικό των προπονητών, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις της στα παιδιά των ακαδημιών.

Το νέο προπονητικό τιμ έχει ως εξής:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΟΛΛΥΜΕΝΟΥ ΒΑΣΩ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΝΙΑ, ΦΛΩΡΟΥ ΕΦΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ: ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ερασιτέχνη και υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η Δήμητρα Αηδονίδου και η Ελένη Σκουργιά είναι δύο γυμνάστριες που από τα πρώτα χρόνια του τμήματος στάθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους. Έχουν προσφέρει πολλά στο τμήμα και γι’ αυτό παραμένουν ως εξωτερικοί συνεργάτες-σύμβουλοι προπονητικής. Ο Δημήτρης Καραντάκος είναι ένα παιδί που βγήκε μέσα από τα σπλάχνα του Συλλόγου. Του ευχόμαστε καλή στρατιωτική θητεία  και τον περιμένουμε να επιστρέψει”.

Όσον αφορά στις νέες προσθήκες, τη Σόνια Αθανασίου και Έφη Φλώρου, ο κ. Τάκης σημείωσε: «Η Σόνια Αθανασίου είναι μία έμπειρη γυμνάστρια και νιώθουμε πολύ περήφανοι που θα την έχουμε στην οικογένειά μας. Όσο για την πρωταθλήτριά μας Έφη Φλώρου, η οποία πλέον αναλαμβάνει ρόλο προπονήτριας στις ακαδημίες, αποδεικνύουμε ότι πιστεύουμε στα δικά μας παιδιά και στις βάσεις που έχουν λάβει και τους δίνουμε ευκαιρίες να αποδείξουν στην πράξη τις γνώσεις τους. Καλωσορίζουμε στο προπονητικό τιμ τη Σόνια και την Έφη και είμαστε σίγουροι για την επιτυχημένη πορεία τους».

Να σημειωθεί ότι από 1η Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν και οι νέες μεταγραφές έκπληξη για την ενίσχυση του τμήματος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.