Σπαθής: Μονόδρομος η νίκη για εμάς

Μαγνησιώτικο ντέρμπι γίνεται στο Βελεστίνο την Κυριακή στις 15.00 ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Γ.Σ. Αλμυρού στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου γύρου. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 16 ολόκληροι βαθμοί, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι τρίτοι με 32 βαθμούς και οι γηπεδούχοι ένατοι με 16. Επομένως οι Βελεστινιώτες χρειάζονται περισσότερο τους βαθμούς, με την προσδοκία ότι θα κερδίσουν και την ένσταση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να μπουν δυναμικά πάλι στο κόλπο της παραμονής, αφού έχουν κάνει και το ρεπό τους και έχουν να δώσουν οκτώ παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Στη σημαντικότητα της αναμέτρησης της Κυριακής (11/2, 15:00) στο Βελεστίνο, κόντρα στον Αλμυρό, στάθηκε στις δηλώσεις του στο magnesiasports, ο παίκτης – προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

“Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα κι είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Ο Αλμυρός είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία απαρτίζεται από έμπειρους ποδοσφαιριστές, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αδιαμφισβήτητα, η πορεία του, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα δεν είναι τυχαία. Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι, να “βγάλουμε” στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε είναι πολύ επικίνδυνη, έχει όμως αδυναμίες, τις οποίες οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να πάρουμε το ματς. Επαναλαμβάνω, απαιτείται συγκέντρωση από εμάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης”.

Για την περιβόητη υπόθεση “Κόλα” και για το κατά πόσο αυτή “ρυθμίζει” τις πιθανότητες παραμονής του Ρήγα Φεραίου:

“Ομολογώ πως δε γνωρίζω πολλά, δεν ασχολούμαι πολύ με το συγκεκριμένο ζήτημα. Το μόνο που ξέρω, είναι πως η ένσταση εκδικάζεται την επόμενη Πέμπτη κι έχουμε αρκετές πιθανότητες να δικαιωθούμε. Έχω διαβάσει το νόμο, έχω μιλήσει με τους διοικούντες της ομάδας μου κι είμαστε όλοι αισιόδοξοι. Αδιαμφισβήτητα, παίζει σημαντικό ρόλο η εξέλιξη της υπόθεσης, όσον αφορά την παραμονή μας. Περιμένουμε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.