Στα 54 έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος της Αρσεναλ Κέβιν Κάμπελ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 54χρονος Κέβιν Κάμπελ. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε σπουδαία καριέρα στην Premier League με τη φανέλα της Άρσεναλ (ξεκίνησε από τις μικρές της ομάδες σε ηλικία 15 ετών) και της Έβερτον.

Ο Κέβιν Κάμπελ είχε 224 συμμετοχές με την Άρσεναλ και ήταν μέλος των «κανονιέρηδων», στο πρωτάθλημα του 1991. Το 1993 πανηγύρισε το νταμπλ του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ, ενώ το 1994 ήταν στην ομάδα που θριάμβευσε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων με το 1-0 των Λονδρέζων κόντρα στην Πάρμα.

Μετά από μια τριετή θητεία στη Νότιγχαμ Φόρεστ από το 1995 έως το 1998, ο Κάμπελ πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Ακολούθησε η παρουσία του στην Έβερτον με 50 γκολ σε 160 παιχνίδια. Ακολούθησε μια σεζόν στη Γουέστ Μπρομ, για να έρθει το φινάλε της καριέρας του στην Κάρντιφ, το 2007.

Σε 542 αγώνες στην καριέρα του, ο Κέβιν Κάμπελ σημείωσε 148 γκολ. Τόσο η Premier League, όσο και οι Άρσεναλ και Έβερτον έκαναν συλλυπητήριες αναρτήσεις, με τους «κανονιέρηδες» να δηλώνουν συντετριμμένοι από τη δυσάρεστη είδηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.