Στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ ο ΝΠΣ Βόλος

Στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ αγωνίζεται σήμερα για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Superleague 1 ο ΝΠΣ Βόλος που πλέον στοχεύει να ολοκληρώσει θετικά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πριν τα πλει οφ αφού από χθες εξασφάλισε και τυπικά θέση…

Απο χθες συμπληρώθηκε το παζλ των play offs και των play outs της Stoiximan Super League, καθώς το αποτέλεσμα του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» όπου Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, επισημοποίησε πως ο ΝΠΣ Βόλος θα συμμετάσχει, μαζί με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αρη, στο μίνι-πρωτάθλημα όπου θα κριθεί ο τίτλος και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Αντίθετα ο Ατρόμητος θα πάρει μέρος, μαζί με τους Αρκάδες, τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ιωνικό, τον ΟΦΗ, τον Λεβαδειακό και τη Λαμία, στα play outs, από όπου θα προκύψουν τα δύο clubs που θα υποβιβαστούν.

Για το σημερινό παιχνίδι στα Γιάννενα (17:00) ο  προπονητής Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τον τραυματία Ζαν Μπαριέντος, ενώ τιμωρημένοι είναι ο Νικολάι Άλχο, και ο Χρήστος Σιέλης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και δεν παίζει και στο φινάλε με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Εκτός είναι και ο Μεσκίδα και ετσι δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (5.00 μ.μ., Ζωσιμάδες).

Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Τσελεμπάκης, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες και συγκεκριμένα επτά καθώς ο Λιάσος όπως αναμενόταν δεν θα ήταν έτοιμος, ενώ εκτός παραμένουν και οι Παντελάκης, Ροσέρο, Παμλίδης, Καραχάλιος, Κιάκος και Κόντε.

Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Λέο, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπάλα

Ο Μιχάλης Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος

Η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1

Σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: 16.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος: 17.00 (NS PRIME)

Λαμία – Άρης: 17.30 (COSMOTE SPORTS TV 2)

ΟΦΗ – ΑΕΚ: 19.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)

ΠΑΟΚ – Ιωνικός: 20.30 (NS PRIME)

Δευτέρα 6 Μαρτίου

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: 19.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ

  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 55
  2. A.E.K. 53
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 50
  4. Π.Α.Ο.Κ. 48
  5. ΑΡΗΣ 37
  6. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 36
  7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 29
  8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28
  9. Ο.Φ.Η. 26
  10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 25
  11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23

12.ΙΩΝΙΚΟΣ 15

  1. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14
  2. ΛΑΜΙΑ 13

*Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ένα ματς παραπάνω (25) και η ΑΕΚ ένα λιγότερο (23).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.