Στα «κυανέρυθρα» η Βολιώτισσα διεθνής Ραφαέλα Σουλτάνη

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοινώνει το νεοσύστατο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Βόλου με την απόκτηση της διεθνούς βολιώτισσας καλαθοσφαιρίστριας Ραφαέλας Σουλτάνη. Τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου, αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα πέντε αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί στην Α1 γυναικών και θα προκαλέσουν αίσθηση, ενώ έχει ήδη κλειστεί συμφωνία και με προπονητικό δίδυμο. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Συλλόγου, αναφέρει τα εξής:
«Μεγάλη μεταγραφή για την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Βόλου που έντυσε στα κυανέρυθρα την Βολιώτισσα Διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Ραφαέλα Σουλτάνη.
Η 30χρονη Σουλτάνη είναι πολύ γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ αλλά και στο βολιώτικο κοινό αφού ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Εθνική κατηγορία τις σεζόν 2014-15 και 2017-18.
Η Βολιώτισσα combo guard υπήρξε βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων, έχει πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχή πολλών ετών στην Α1 γυναικών φορώντας τις φανέλες του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, Ολυμπιάδα Λάρισας, Ολυμπιακού Βόλου, Δάφνη Αγίου Δημητρίου ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α2 γυναικών με τον Πανιώνιο, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και τα Μελίσσια.
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου που παίρνει σάρκα και οστά, εκτός από την Σουλτάνη έχει έρθει σε συμφωνία με άλλες πέντε αθλήτριες με συμμετοχές στην Α1 γυναικών που θα προκαλέσουν αίσθηση ενώ από το Δ.Σ επιλέχθηκαν και οι προπονητές (τεχνικό δίδυμο) που θα αναλάβουν την νεοσύστατη, αλλά και πολλά υποσχόμενη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.