Στα Πηγάδια το πρώτο ματς των μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων Σμ. με περσινά ρόστερ

Από τα Πηγάδια, την έδρα της Ξάνθης θα ξεκινήσουν τα διπλά μπαράζ για τη 14η θέση της Σούπερ Λίγκας της σεζόν 2020-21… Το ματς Ξάνθης – Απόλλων Σμύρνης θα αρχίσει στις 20.00 του Σαββάτου 22 Αυγούστου και η ρεβάνς θα γίνει στη Ριζούπολη μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 20.00 του Σαββάτου 29 Αυγούστου.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την σειρά των αγώνων κατάταξης, που διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το πρωί της Δευτέρας (17/8) από τον πρόεδρο διοργανώσεων της Ομοσπονδίας και επικεφαλής της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου…

Όπως διευκρινίστηκε από τον Π. Δημητρίου οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ (!), αλλά η απόφαση θα επικυρωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή την Τετάρτη (19/8), ενώ στη διαδικασία δεν βρέθηκαν ούτε εκπρόσωπος της Ξάνθης, ούτε του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην κλήρωση είχαν τοποθετηθεί έξι μπαλάκια, στα δύο απ’ αυτά υπήρχε χαρτάκι που έγραφε το όνομα της μίας από τις διαγωνιζόμενες ομάδες και τέσσερα κενά (ειπώθηκε ότι αυτό επιλέχθηκε για το αδιάβλητο της διαδικασίας)… Το πρώτο μπαλάκι έβγαλε απευθείας «Ξάνθη» και στο τέταρτο εμφανίστηκε αυτό που έλεγε «Απόλλων Σμύρνης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά στην ΕΠΟ δεν άφηναν στους εκπροσώπους του Τύπου να μπουν και να παρακολουθήσουν την κλήρωση, ωστόσο, εν συνεχεία πρυτάνευσε η λογική και οι δημοσιογράφοι, που ήταν «εγκλωβισμένοι» στην κεντρική πύλη εισόδου, μπήκαν στην αίθουσα των Πειθαρχικών Επιτροπών.

πηγή: a-sports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.