Στα Σπάτα φιλοξενούμενη της ΑΕΚ η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Άννας

Την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας είχε την τιμή να φιλοξενηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ στο “Σεραφείδειο” προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και στην σχετική ενημέρωση αναφέρει:  “Την αποστολή των 45 αθλητών, που ταξίδεψε με την ασφάλεια του “Opera Tours”, συνόδευαν οι προπονητές της σχολής κκ Αθανασιάδης Νίκος, Βέργος Γιάννης, Παπαδημητρίου Ιάσονας καθώς και ο υπεύθυνος της σχολής κ. Σίμος Γιάννης.

Τα τμήματα Κ11, Κ12 και Κ14 της σχολής αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.  Τα ειλικρινή συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ για το αγωνιστικό επίπεδο των τμημάτων καθώς και την συμπεριφορά των αθλητών αφήνει μόνο θετικά μηνύματα για την εξέλιξη των αθλητών και την πρόοδο της σχολής.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που για ακόμη μια φορά μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι.

Τέλος, το Δ.Σ της σχολής, οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς τους ευχαριστούνε την διοίκηση και τους προπονητές της ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα τους κυρίους Ρούσσο Δημήτρη και Ορφανίδη Στέλιο για την άριστη φιλοξενία δεσμευόμενοι να την ανταποδώσουμε στο μέλλον”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.