Στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που περνά ο Βόλος Μπράτσος και παίκτες του ΝΠΣ

Στις δηλώσεις τους προπονητής και παίκτες του ΝΠΣ Βόλος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χθες (27/9) το βράδυ με 3-0 στάθηκαν στις νέες δύσκολες στιγμές που περνά ο Βόλος με τη θεομηνία και τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Μπράτσος τόνισε: «Στη ζωή πρέπει να μπαίνουν πάντα προτεραιότητες και το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο. Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά στους συμπολίτες μας και να έχουν πολύ μεγάλη δύναμη. Οι παίκτες είχαν δυσκολίες, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, όπως όλοι οι πολίτες.

Όταν όλοι δεν είχαν νερό, δεν είχαμε και εμείς, όταν όλοι δεν είχαν ρεύμα, δεν είχαμε και εμείς. Δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα ό,τι συμβαίνει εκτός γηπέδου».

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης από την πλευρά του επεσήμανε: «Εκεί που πήγαμε να συνέλθουμε, την περάσαμε ξανά (σ.σ. την κακοκαιρία). Είχαμε τα νέα πριν τον αγώνα ότι έβρεχε και πλημμύρισαν τα πάντα. Δεν έχουμε εικόνα. Κουράγιο να πω στον κόσμο, να έχει υγεία και να σταματήσει κάπου αυτό. Σε έναν μήνα καταστράφηκαν περιουσίες. Υπάρχουν άτομα που είναι σε δύσκολη κατάσταση. Να βοηθήσει ο Θεός να πάνε όλα καλά και σύντομα».ήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την Τούμπα ο Παναγιώτης Μωραΐτης,

ενώ ο συμπαίκτης του Αλέξης Καλογερόπουλος ανέφερε: «Παρακολουθούμε και μαθαίνουμε με στεναχώρια αυτά που συμβαίνουν. Δεν είναι δυνατόν να περνάμε αυτά τα πράγματα. Πριν από ένα μήνα είχαμε πλημμύρες μένοντας χωρίς ρεύμα για πέντε μέρες.

Ο κόσμος υπέφερε και τώρα πάλι τα ίδια! Αυτό που συμβαίνει στον Βόλο αυτή τη στιγμή να μην το ζήσει κανένας! Είναι ό,τι χειρότερο».

Ο ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ υπέστη φυσιολογική ήττα χθες το βράδυ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-0, που ήταν η 4η στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στους δύο βαθμούς, αλλά ακολουθεί πιο ευνοϊκό πρόγραμμα και οι κυανέρυθροι θέλουν να το εκμεταλλευτούν, για να ανακάμψουν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.