Στη δεκάδα της τελικής φάσης οι Έφηβοι του ΟΥΚ Βόλου

Με δύο νίκες στον όμιλο της Πάτρας

Το βράδυ της Κυριακής (25/7) ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και στους πέντε Ομίλους της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17) και αναδείχθηκαν οι δέκα ομάδες που παίρνουν την πρόκριση στην τελική φάσης της διοργάνωσης (6-8/8), με τον ΟΥΚ Βόλου να τα καταφέρνει και να ετοιμάζεται για συνέχεια της αγωνιστικής δράσης!

Μαζί με τους Βολιώτες τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), Παναθηναϊκός, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Χανίων, ΓΣ Περιστερίου (από τον Γ’ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης) και ΝΟ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).

Το ξεκίνημα για τον ΟΥΚ Βόλου ήταν ιδανικό καθώς δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Καστέλλας με 19-4. Στη συνέχεια ακολούθησαν  οι αναμετρήσεις με τις δύο ομάδες που έπαιζαν ουσιαστικά στην έδρα τους, με τη ΝΕ Πατρών να αποτελεί εύκολο αντίπαλο για το βολιώτικο σύνολο που επικράτησε 16-3, ενώ η ήττα 13-6 από τον ΝΟ Πατρών στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αδιάφορη, αφού η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί.

Έτσι, ο ΟΥΚ Βόλου προκρίθηκε στην τελική φάση ως δεύτερος του ομίλου της Πάτρας με έξι βαθμούς, ενώ πρώτος ήταν ο ΝΟ Πατρών που συγκέντρωσε εννέα. ΝΕ Πατρών και ΑΟ Καστέλλας αποκλείστηκαν με τρεις και μηδέν βαθμούς αντίστοιχα.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 27/7, στις 12.30, διαδικτυακά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.