Στη Λάρισα η Ανόρθωση, στα Τρίκαλα η Αγριά

Για τη 14η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ έχει δράση για ένα ακόμη Σάββατο, με τα περισσότερα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής να διεξάγονται σήμερα.

Η πρώτη στη βαθμολογική κατάταξη Ανόρθωση δοκιμάζεται στη Λάρισα και στην έδρα του τοπικού ΝΕΣ. Την ίδια στιγμή η τρίτη στη βαθμολογία Αγριά αναζητεί το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Δαναών Τρικάλων.

Στην Πορταριά θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ίωνα Βόλου με το Πολυαθλητικό Τρικάλων, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει θέμα με το παρκέ στο «Βάκης Παρασκευόπουλος», και χρειάζεται η πλήρης αποκατάστασή του προκειμένου να είναι 100% λειτουργικός ο αγωνιστικός χώρο του κλειστού.

Τέλος, η Ανάληψη υποδέχεται τον Νέο Κεραυνό Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου, ενώ αύριο Κυριακή η αυλαία πέφτει για την 14η αγωνιστική, με τους ουραγούς Τιτάνες Αλμυρού να φιλοξενούνται στα Τρίκαλα από την ΑΕ Άρης.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

ΓΣ Αμπελώνα-ΓΣΕ Ελασσόνας (Αμπελώνα, 17:00)

ΝΕΣ Λάρισας-Ανόρθωση Βόλου (Αγίου Θωμά, 17:30)

Δαναοί Τρικάλων-ΓΣ Αγριάς (Μπάρας, 17:30)

Ανάληψη-Νέος Κεραυνός (ΕΑΚ Βόλου, 18:00)

Ίωνας-Πολυαθλητικό Τρικάλων (Πορταριάς, 18:30)

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Άρης Τρικάλων-Τιτάνες Αλμυρού (Δημοτικό Τρικάλων, 17:00)

Η βαθμολογία: Ανόρθωση 26, ΓΣ Αμπελώνα 24, Αγριά 23, Πολυαθλητικό Τρικάλων 20, Άρης Τρικάλων 20, Νέος Κεραυνός Λάρισας 19, Ίωνας Βόλου 19, ΝΕΣ Λάρισας 18, Δαναοί Τρικάλων 18, Ανάληψη 17, ΓΣΕ Ελασσόνας 15, Τιτάνες Αλμυρού 14.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.