Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Βολιώτης Παναγιώτης Σπανόπουλος

Ο 18χρονος Βολιώτης φόργουορντ, Παναγιώτης Σπανόπουλος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας B.C. 1904, που έχει πάρει τη θέση του Ηφαίστου μετά από συγχώνευση στον δεύτερο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Σπανόπουλου.

Ο Πάνος είναι γεννημένος το 2000 και έχει ύψος 2.00. Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2010 στην ΑΕΒΔ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2015 και ενώ το 2014 και το 2015 συμμετείχε σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όπου έμεινε μέχρι το 2016, κι η επιστροφή του στον Γ.Σ. Βόλου τη χρονιά 2016-2017, όπου η ομάδα του κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και την επόμενη χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας με τον Αιολικό Βόλου στους Εφήβους, έχοντας 30 πόντους με 5 τρίποντα σε ημιτελικό και τελικό.

Είμαστε περήφανοι που ακόμη ένα παιδί με πολύ μέλλον επέλεξε την ομάδα μας , ώστε μέσα από αυτή να βελτιωθεί και να κατακτήσει τους στόχους του.

Καλώς ήρθες, Παναγιώτη, με υγεία!»

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.