Στην Πορτογαλία η Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Για την πόλη Φουντσάλ της Πορτογαλίας ταξίδεψε η αποστολή της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων προκειμένου να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας από την Τετάρτη 2/8 έως και την Κυριακή 6/8.

Στην αποστολή μετέχουν οι Βολιώτισσες Ζωή Καράγγελου (Σόλο Ελεύθερο και Τεχνικό, Ομαδικό Ελεύθερο, Αcrobatic) και Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic). Μαζί τους είναι επίσης οι Μαρία Καραπαναγιώτου (Ντουέτο Ελεύθερο και Τεχνικό, Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ντουέτο Ελεύθερο και Τεχνικό, Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Κρυσταλλένια Γιαλαμά (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Θάλεια Δαμπάλη (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Αθηνά Καμαρινοπούλου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Δήμητρα Καρατζόγλου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Λυδία Παπαναστασίου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic) και Σοφία Ρηγάκου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic),

Τις συνοδεύουν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, η συνεργάτιδά της Χριστίνα Θαλασσινίδου, ενώ μαζί ταξίδεψαν η κριτής Πανδώρα Καρακούση και η Technical Controller Ελένη Στραβάκου. Αρχηγός της αποστολής είναι η Ελένη Μποζόνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.