Στις 19.00 την Κυριακή το Νίκη-Φίλιππος Βέροιας

Στις 19.00 θα γίνει η αναμέτρηση της Νίκης με τον Φίλιππο Βέροιας για τη 8η μέρα της Β’ Εθνικής ανδρών μπάσκετ την προσεχή Κυριακή κι όχι στις 17.00, που είναι η συνηθισμένη ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών κι αυτό λόγω αγώνων καράτε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Για το παιχνίδι ορίστηκαν και οι διαιτητές που είναι οι Ταρενίδης Κ. και Δημάδης. Σίγουρα αυτή  η ώρα βολεύει και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που θα θελήσει να παρακολουθήσει και την ποδοσφαιρική “μάχη” της Νίκης στον Αλμυρό και στη συνέχεια να ενισχύσει από την αρχή την προσπάθεια της ομάδας του Λάμπρου Πρέκα για την 6ο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φρουσκλιάς, που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με το Αγρίνιο στην 4η περίοδο, αλλά συνέχισε ν’ αγωνίζεται, προπονείται πιο προσεκτικά, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος την Κυριακή, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Κουτίνα, που θα είναι στην αποστολή μετά την απουσία του στον προηγούμενο αγώνα έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγκώνα κόντρα στα Φάρσαλα.

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ τονίζεται για τη συνάντηση με τον Φίλιππο Βέροιας, που βρίσκεται στην 10η θέση με 3 νίκες και 4 ήττες: “Η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας για να αγωνιστεί απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, τον Φίλιππο Βέροιας.

Αυτή την Κυριακή (2/12, 19:00) η ομάδα μας θα δώσει ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο τον οποίο γνωρίζει καλά, καθώς την περσινή σεζόν βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το Κλειστό για να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα, που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας, για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….

-Γενική είσοδος: 5 ευρώ
-Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν
-Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.