Στίβος: Έξι ελληνικές συμμετοχές στη Βιέννη

Η Ειρήνη Βασιλείου

Ελληνική συμμετοχή με έξι αθλητές και αθλήτριες θα έχουμε στο διεθνές μίτινγκ της Βιέννης. το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (30/1). Η Ειρήνη Βασιλείου θα τρέξει τόσο στα 200 όσο και στα 400 μ., προκειμένου να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Τορούν, διοργάνωση για την οποία έχει από πέρυσι το όριο

Ο Άνδρεας Δημητράκης θα κάνει το ντεμπούτο του στη σεζόν στα 1.500 μ. με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς καλές επιδόσεις. τη Βιέννη θα γίνει το ντεμπούτο και της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου (800 μ.), έχοντας από νωρίς στη σεζόν στο μυαλό της επιδόσεις κάτω από το όριο (2.05.50) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στην παρατεταμένη ταχύτητα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Ελπίδα Καρκαλάτου, που έχει τρέξει την απόσταση στον κλειστό στίβο σε 54.51, επίδοση που πρέπει να βελτιώσει αν θέλει να ελπίζει σε συμμετοχή στη διοργάνωση του Τορούν (όριο 53.75). Στην απόσταση των 400μ επιστρέφει η Ανδριάνα Φέρρα, περισσότερο από τρία χρόνια από την τελευταία της εμφάνιση σε αυτήν. Την ευκαιρία να βελτιώσει το 1.51.63, το οποίο σημείωσε στην Σόφια θα έχει ο Χρήστος Κοτίτσας (800 μ.), που ευελπιστεί να βρει κούρσα με τον ανάλογο συναγωνισμό, που θα τον βοηθήσει να κυνηγήσει χρόνους κάτω από 1.51.00.

Εξάλλου, ακόμη τέσσερις Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα πάρουν μέρος αύριο Σάββατο (30/1) ατο μίτινγκ του Μοντεβίλ. Ο λόγος για τις Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μαρία Γάτου και την Κέλλυ Σαμάνη θα έχουν την ευκαιρία για δυνατές εμφανίσεις και ανάλογα καλά αποτελέσματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.