Στο 0-0 η Κ14, νίκη με 4-3 η Κ16 της ΕΠΣΘ

Στους αγώνες με την ΕΠΣ Τρικάλων στο Βασδέκειο

Μία ισοπαλία και μία νίκη στο φινάλε του 6ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για τις Μικτές Κ14 και Κ16 της ΕΠΣΘ απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Συγκεκριμένα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική στο Βασδέκειο η Κ14 ήρθε ισόπαλη 0-0, τερματίζοντας τρίτη, ενώ η Κ16 επικράτησε με 4-3 σε εντυπωσιακό παιχνίδι, καταλαμβάνοντας επίσης την 3η θέση στην ισοβαθμία με τους Τρικαλινούς, που είχαν κερδίσει όμως στο πρώτο ματς με 3-1.

Λευκή ισοπαλία  για τους «μικρούς»

Δεν έγινε καλό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ14 της ΕΠΣΘ και της ΕΠΣ Τρικάλων, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Για τους γηπεδούχους καταγράφηκαν τρεις καλές φάσεις, η πρώτη στο 4’ με τον Ρουσμένη από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει εκτός εστίας, η δεύτερη στο 43’ με την κεφαλιά του Αναστασίου, την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, και στο 55’ με τον Ντιμπέλι να σουτάρει λίγο άουτ.

Κ14 ΕΠΣΘ: Ράλλης, Νίνο (67’ Καψάλης), Πορτοφέρι (55’ Τζέλο), Γεωργούλας, Πατακιούτας, Ρουσμένης, Αναστασίου, Ντιμπέλι, Πανταζής (55’ Μπαγλατζής), Πάτρας (67’ Ρομποτός), Καραδήμας (41’ Ανδρέου)

Πολύ παραγωγικό

το ματς των Κ16

Ενώ προηγήθηκε στο μισάωρο με 3-0, η Κ16 της ΕΠΣΘ έδωσε δικαιώματα στους Τρικαλινούς, αλλά στο τέλος επικράτησε με 4-3.

Στο 6’ με φοβερό σουτ από πλάγια δεξιά του Λ. Ράιου στο απέναντι παραθυράκι, βοηθούντος και του αέρα, έγινε το 1-0, για να ακολουθήσει στο 28’ εύστοχο σουτ του Γ. Ράιου από το ημικύκλιο για το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού από σέντρα του Λ. Ράιου και πλασέ του Γ. Ράιου, που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, η Κ16 της ΕΠΣΘ έκανε το 3-0.

Στο 41’, παρότι απέκρουσε αρχικά ο Τζουμάκης, το σουτ του Ζήκου κατέληξε στα δίχτυα, ενώ οι Τρικαλινοί μείωσαν ακόμη περισσότερο στο 47’ με τον Τσουτσουρέλη (3-2), κάνοντας το ματς ντέρμπι.

Γρήγορα, όμως οι γηπεδούχοι απέκτησαν και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο 49’, όταν ο Κουρέντης με ατομική προσπάθεια και εύστοχο διαγώνιο πλασέ από θέση μέσα αριστερά έγραψε το 4-2.

Οι Τρικαλινοί δεν παράτησαν το παιχνίδι, αντίθετα μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες στο 68’ πλησίασαν και πάλι στο ένα γκολ με τέρμα του Σατρατζέμη, με το 4-3 να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Κ16 ΕΠΣΘ: Τζουμάκης, Μπόλας, Παπαδούλης, Κουτρουμπέλιας, Παναγιώτου Μπεδινάκης, Ράιος Λ., Κουρτέσης (57’ Μαυρουδής), Κορέντης, Δαγγούλης (57’ Αυλογιάρης), Ράιος Γ. (84’ Μπουντούρης)

Στο άλλο ματς της Κατηγορίας Κ14:  ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας 1-0

Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 16, ΕΠΣ Τρικάλων 9, ΕΠΣΘ 5, ΕΠΣ Καρδίτσας 3.

Στο άλλο ματς της Κατηγορίας Κ16: ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας 0-1

Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 15, ΕΠΣ Τρικάλων 9, ΕΠΣΘ 9, ΕΠΣ Καρδίτσας 3.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.