Στο 15ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου η Φλώρου

Την ερχόμενη Κυριακή στην Αθήνα

Το 15ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου δρόμου θα γίνει την Κυριακή (10/3) στο κέντρο της Αθήνας, με μία συμμετοχή αθλήτριας από σύλλογο του Βόλου, μιας και στη σχετική λίστα φιγουράρει το όνομα της Έφης Φλώρου από τον σύλλογο της Νίκης.

Η Φλώρου θα βρεθεί στην ίδια αφετηρία με όλους τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων που θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί παράλληλα με τον διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας, σε μια νέα διαδρομή, που δημιουργεί προοπτική για καλύτερες επιδόσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς ο νικητής στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις, αλλά και νικητής στον τελευταίο μαραθώνιο Αθήνας, Παναγιώτης Καραΐσκος (ΝΓΣ Ηρακλής). Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίσουν ακόμη οι Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) και Γιώργος Μίνο (ΟΣΦΠ),

Ντεμπούτο στη διοργάνωση στο αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου θα κάνει η Αναστασία Μαρινάκου, που έχει τρέξει ημιμαραθώνιο το 2023 στη Θεσσαλονίκη, ενώ με προσδοκίες θα πάρουν θέση εκκίνησης οι πρωταθλήτριες του Μαραθωνίου Γκλόρια Πριβιλέτζιο και Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, αλλά και η περσινή νικήτρια στο πανελλήνιο Ημιμαραθωνίου, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.