Στο Αββαείο η παρουσίαση εμφανίσεων και διαρκείας της Νίκης

Και ο χώρος της εκδήλωσης παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της Νίκης Βόλου και των διαρκείας της σεζόν 2018-19 έγινε γνωστός με ανακοίνωση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Αββαείο στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Αναλυτικά:

“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας μας καθώς και των Καρτών Διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019. Η εκδήλωση παρουσίασης στους φιλάθλους και στα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί στο ABBAEIO Bier Restaurant στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 με ώρα προσέλευσης 20.30.

Έπειτα από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των φιλάθλων για την επιλογή της πρώτης εμφάνισης της ομάδας μας, ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης του τελικού αποτελέσματος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι τρεις επίσημες εμφανίσεις, όπως και αυτές των τερματοφυλάκων αλλά και των Καρτών Διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Κρατήσεις: 24210 26557 & facebook.com/ABBAEIO”.

Να διευκρινιστεί ότι στο ΑΒΒΑΕΙΟ δε θα υπάρχει είσοδος, ενώ όσοι κάνουν τηλεφωνική κράτηση θα κάθονται στα τραπέζια και θα μπορούν να γευματίσουν. Οι υπόλοιποι από τα stand που θα μπουν περιμετρικά θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση με ελάχιστη κατανάλωση μπύρας.

Θυμίζουμε ότι η παρουσίαση αποφασίστηκε τελικά να γίνει σε εξωτερικό χώρο, αφού στην αίθουσα συνεντεύξεων του Πανθεσσαλικού θα ήταν δυσμενείς οι συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.