Στο νήμα και πάλι ο ΝΠΣ Βόλος, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

Σε θρίλερ εξελίχθηκε αναμέτρηση του «Θ. Κολοκοτρώνης» όπου ο ΝΠΣ Βόλος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, σκορ που διαμορφώθηκε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με γκολ του Περέα και ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Φεράρι στο 90’. Χαμένο πέναλτι είχαν οι γηπεδούχοι, καθώς ο Κλέιμαν είπε «όχι» στον Μπαράλες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ, όταν στο 22′ για την ο Μπαράλες βγήκε πρώτος στην μπάλα σε παράλληλη του Άλβαρες και ανατράπηκε από τον Κολόμπο. Ο Τζήλος καταλόγισε το πέναλτι, το VAR επιβεβαίωσε την απόφασή του και λίγο αργότερα (24′) ο Αργεντινός στράικερ άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’, ύστερα από «μονομαχία» των Σουάρεθ και Δουβίκα, το VAR ενημέρωσε τον ρέφερι Τζήλο να τσεκάρει τη φάση στο βίντεο, για χέρι του δεύτερου. Ύστερα από τον σχετικό έλεγχο ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Μπαράλες ανέλαβε εκ νέου την εκτέλεσή του, στο 52′. Όμως ο Κλέιμαν έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε, κρατώντας τον ΝΠΣ Βόλος «μέσα» στο ματς.

Ενώ το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του, το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 90, καθώς ο Φεράρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και σε στατική φάση, ο Μπαρτόλο βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Αρκάδων, ο Παπαδόπουλος έπεσε στα πόδια του και απέκρουσε την προβολή του, όμως η μπάλα κατέληξε στον Περέα που την έσπρωξε στην αντίπαλη εστία για το τελικό 1-1.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες (80’ Τασουλής), Σουάρεθ, Κάστανο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (66’ Βαλιέντε), Γκόμες, Σίτο (66’ Τιλίκα), Μπαράλες, Ρετζίς (86’ Γκαρθία).

ΝΠΣ Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Ριέντστρα, Νίνης, Μαρτίνες (46’ Περέα), Ουάρντα (94′ Κιάκος), Δουβίκας, Μπαρτόλο.

Λόπεθ: «Μέχρι τέλους»

«Είναι ένα απ’ τα δυσκολότερα γήπεδα για να παίζεις εκτός έδρας. Είμαστε ταπεινή ομάδα, θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά κι αυτό το πνεύμα μας μέχρι τέλους είναι η διαφορά μας απ’ τις άλλες ομάδες» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Άνχελ Λόπεθ.

Για το αν είχε τύχη η ομάδα του σημείωσε: «Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός με τραυματισμούς και τιμωρίες. Δύσκολο για εμάς, έχουμε 16 νέους παίκτες κι έναν προπονητή που ήρθε μια βδομάδα πριν το πρωτάθλημα, χρειαζόμαστε χρόνο να χτίσουμε κάτι, μην ξεχνάτε ποιος είναι ο Αστέρας. Ήταν δύσκολο να κάνω πάνω από δύο αλλαγές, δεν είχαμε παίκτες».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν απέδωσε όπως θα ήθελε αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ανέφερε: «Για μας το να παίζουμε στα χαφ χωρίς τον Τσοκάνη και τον Μπαριέντος, είναι δύσκολο. Για να έχουμε συνοχή. Αυτό μας κόστισε σε δημιουργία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.