Στο ντεμπούτο Λόπεθ καλή εμφάνιση και λευκή ισοπαλία με τον Άρη ο ΝΠΣ Βόλος

Καλή εμφάνιση για τον ΝΠΣ Βόλος, που συνοδεύτηκε από λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Άρη στο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο των κυανέρυθρων. Το φιλικό ματς που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να … σκάσουν πολλά χαμόγελα, αφού προβλημάτισαν αρκετά τον Άρη με το καλό πρέσινγκ, ενώ είχαν και τις φάσεις να σκοράρουν. 

Πιο χαρακτηριστικές αυτές του 40’, όταν ο Μπαριέντος βγήκε στο τετ-α-τετ, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε, και του 64’, με τον Περέα μετά το γύρισμα του Μπαρτόλο να αποτυγχάνει σε άδειο τέρμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μη έχοντας καλή θέση σώματος.

Γα τον ΝΠΣ Βόλος ο Γκαραβέλης ήταν τερματοφύλακας, ο Τέκιο δεξιός μπακ, ο Φεράρι αριστερός και οι Κολόμπο, Σάντσες στόπερ. Τσοκάνης και Ριένστρα ήταν οι ανασταλτικοί μέσοι, ακραίοι οι Περέα (δεξιά) και Μπαριέντος (αριστερά), ενώ πίσω από τον κλασικό προωθημένο Δουβίκα κινούνταν ο Μπαρτόλο.

Νέο φιλικό με το Αιγάλεω την Κυριακή στις 18.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα δώσει ο ΝΠΣ Βόλος.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς (76’ Μαρμαρίδης), Σενγκέργκης, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα (76’ Μπερτόγλιο), Φετφατζίδης (80’ Μάνος), Λόπεθ (63’ Μαντσίνι)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Τέκιο (64’ Ντεντάκης), Κολόμπο, Σάντσες (64’ Δημόπουλος), Φεράρι, Τσοκάνης (46’ Λούντεβαλ), Ριένστρα (64’ Κιάκος), Μπαριέντος, Περέα (64’ Κρητικός), Μπαρτόλο (64’ Γέντρισεκ), Δουβίκας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.