Στο Οlympus Mythical Trail o ΣΔΥ Βόλου

Tα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο δόθηκε η εκκίνηση του 9ου Olympus Mythical Trail, με τη συμμετοχή 181 ultra trail runners από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στον αγώνα έτρεξαν δύο δρομείς μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, και η προσπάθεια εξελίχθηκε θριαμβευτικά για την Μάρθα Ξηροφώτου, αθλήτρια του ΣΔΥΒ και του Ultra Pelion Trail, που ανέβηκε στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση με χρόνο 23 ώρες 29’26. Στη γενική κατάταξη ήταν 54η. Προπονήτριά της είναι η Βιολέτα Διαλετάρα, ενώ επίσης οι περισσότερες προπονήσεις της έγιναν μαζί με αθλητές του Ultra Pelion Trail.

Ο Απόστολος Μπαρμπούλης είχε σταθερή πορεία ως τον σταθμό Πηγάδι (60.600μ) και ήταν 94ος με χρόνο 13 ώρες 44’34. Ωστόσο οι ενοχλήσεις που είχε δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει μετά το 72ο χιλιόμετρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον αγώνα μετείχαν ακόμη 6 trail runners από τον Βόλο και τη Μαγνησία, με τον Φιλάρετο Μπούκη να τερματίζει 3ος με χρόνο 15.50.06. Ο Κώστας Τσαντός πήρε την 20η θέση με 20.15.13, ο Κώστας Μάρος την 21η με 20.22.03, ο Θεόδωρος Μπρίκας την 94η με 27.45.15. Δεν

Το Σάββατο πεζοπορία στο Μονοπάτι των Καταρρακτών

Η πεζοπορία στο Μονοπάτι των Καταρρακτών από τα Χάνια στη Μακρυρράχη θα γίνει αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Το ραντεβού για αναχώρηση με το λεωφορείο δίνεται για τις 08:30 το πρωί του Σαββάτου έξω από τη Νομαρχία (Ιωλκού με Αναλήψεως). Την Κυριακή 12 Ιουλίου θα γίνει και άλλη πεζοπορία στη Γορίτσα, με εκκίνηση στις 18.00 έξω από το κολυμβητήριο.

Ολοκληρώθηκαν οι ομαδικές εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Μέσα σε 24 ώρες εξαντλήθηκαν οι 87 θέσεις που έλαβε ο ΣΔΥ Βόλου για τη συμμετοχή στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας (7-8 Νοεμβρίου).

Μετά από επικοινωνία που είχε ο ΣΔΥΒ με τη διοργάνωση, ενημερώνει ότι οι ατομικές εγγραφές παραμένουν ανοιχτές, και όποιος θέλει να γραφτεί μεμονωμένα πρέπει να το κάνει άμεσα επειδή και αυτές σύντομα θα κλείσουν. Τρεις βδομάδες μετά τον Μαραθώνιο Αθήνας θα γίνει και ο εξ αναβολής της Θεσσαλονίκης, και ο ΣΔΥ Βόλου θα πραγματοποιήσει και εκεί μεγάλη αποστολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.