Στο πανελλήνιο Open Water μέλη του ΟΦΑ Μαγνησίας

Tο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water (όλων των κατηγοριών), αλλά και του αντίστοιχου των Masters έγινε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή κολυμβητών και κολυμβητριών συλλόγων της Μαγνησίας.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΦΑ Μαγνησίας, δύο μέλη του συμμετείχαν στα 2,5 χλμ. Συγκεκριμένα η Ελευθερία Σκρίμπα τερμάτισε με με χρόνο 01:07’16″364, ενώ ο Ιωάννης Καραμανιώλας τερμάτισε με χρόνο 01:05’46″077.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του συλλόγου συνεχίζονται στην Τρίπολη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασσικής Κολύμβησης Masters, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης και τον ΚΟΑ Τρίπολης που θα διεξαχθεί 18-20 Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει θερμά την Ελευθερία και τον Ιωάννη για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN WATER. Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά για την κολύμβηση! Γιατί αυτό το άθλημα δεν έχει ηλικία! Ευχόμαστε η φετινή αγωνιστική χρονιά παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που εξακολουθούν να υφίστανται λόγω της πανδημίας, να αποφέρει το μέγιστο δυνατό για την ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.