Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι Έφηβοι της Αργούς

Μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας

Οι έφηβοι της Αργούς Βόλου θα βρίσκονται στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μετά τη νίκη 3-0 σετ επί του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Πρόκειται για την τρίτη πρόκριση των Εφήβων στην ιστορία της Αργού για τρίτη φορά, στον βόρειο όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχουν επίσης, ο Ηρακλής Θεσσαονίκης, ο Πήγασος Πολίχνης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Αίολος Κατερίνης, η Άμιλλα Τρικάλων, ο ΑΟ Πρέβεζας και ο ΑΟ Ορεστιάδας. Η κλήρωση θα γίνει αύριο στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος. «Παρά τη νίκη μας και την πρόκρισή μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δεν μπορέσαμε πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη για μας επιτυχία, αφού οι σκέψεις όλων μας ήταν στους ανθρώπους που χάθηκαν και στους τραυματίες που βρίσκονται στα νοσοκομεία. Προσευχόμαστε για αυτούς» αναφέρει στην ανακοίνωση της Αργούς ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γεωργουλάς.

Τα σετ: 25-23, 25-14,25-17

Αργώ Βόλου (Γεωργουλάς-Φουρκιώτης):  Μαχαίρας Θ., Γουργιώτης, Τζιώρτζιης, Βαλαής, Παξιμαδάκης, Παΐλας , Ντερβίσης, Τέγος, Δημάκης, Αναστασίου, Γουλέτσιος.

Αριστοτέλης Σκύδρας (Χριστοφορίδης):  Πρόιος, Σεμερτζίδης Ν., Σεμερτζίδης Γ., Παπαντωνόπουλος, Μίγκας, Παπαντωνόπουλος, Αλμπάνης, Τζούλκας, Μεσελίδης, Πλακίδας, Φωστηρόπουλος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.