Στο Πανθεσσαλικό με Τζιώρα η προπόνηση της Νίκης Βόλου

Στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού προπονήθηκε η Νίκη Βόλου την Τετάρτη, με τους ανθρώπους της να περιμένουν την οριστική κατάληξη του θέματος της παραχώρησης του Σταδίου, ώστε να προβούν και σε επίσημες ανακοινώσεις. Στην προπόνηση ήταν κανονικά και ο Χρήστος Τζιώρας, που δεν είχε μπει στο χαλαρό πρόγραμμα της πρώτης συγκέντρωσης στο Π. Μαγουλάς, ενώ απουσίαζε ο Παπαδήμας, που έχει έναν τραυματισμό και θέλει να δει τι μέλλει γενέσθαι.

Το τεχνικό δίδυμο Μπούις-Ξηροφώτου, έστω κι αν είναι ακόμη πολύ νωρίς, έδειξε ότι προτιμά τον Σούσκιν ν’ αγωνιστεί ως φορ και τον Μπάιριτς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά σίγουρα και οι δύο προπονητές έχουν όλον τον χρόνο μπροστά τους, για να κάνουν τις δοκιμές του και παράλληλα να δουλέψουν τον τομέα της φυσικής κατάστασης, που είναι πρώτιστο μέλημα αυτήν την περίοδο.

Επίσης, στη Νίκη περιμένουν την απάντηση του Δήμου Βόλου για τη χρήση του γηπέδου της Πορταριάς, που δόθηκε για προπονήσεις και φιλικά στον Ν.Π.Σ. Βόλος, θέλοντας οι άνθρωποι της ομάδας να οργανώσουν καλύτερα την προετοιμασία. Είναι πολύ πιθανόν οι προπονήσεις να γίνονται σε διαφορετικά γήπεδα, τη στιγμή που υπάρχει και η επιλογή της Κερασιάς, εκεί δηλαδή που έγιναν τα δοκιμαστικά. Από τους τέσσερις Έλληνες που μετέχουν στην προετοιμασία και δεν ανακοινώθηκαν στην “πρώτη” δεν είχαμε κάτι νεώτερο, αν και πολύ σύντομα θα υπάρχει οριστική κατάληξη για κάποιες από τις περιπτώσεις.

Κατά τ’ άλλα με απορία υποδέχθηκαν στη Νίκη και ειδικά ο κόσμος της ομάδας τα γραφόμενα στην προκήρυξη της ΕΠΣΘ “εάν υποβιβασθούν πέντε (5) ομάδες της δύναμης της ΕΠΣΘ από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, η ομάδα που κατέλαβε την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας υποβιβάζεται απευθείας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019″. Το ερώτημα που θέτουν κύκλοι της ομάδας, αλλά κυρίως ο απλός κόσμος είναι ποια είναι η πέμπτη ομάδα κι αν η ΕΠΣΘ θεωρεί τετελεσμένο το γεγονός της συμμετοχής του Ν.Π.Σ. Βόλος στη Γ’ Εθνική.

Τέλος, πολύ θετικά σχόλια απέσπασε το Niki Volou Tv, που εκπέμπει από το youtube, και το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του. Σ’ αυτό προβάλλονται βίντεο από την καθημερινότητα των κυανόλευκων και μέχρι στιγμής «ανέβηκαν» στιγμιότυπα από την πρώτη συγκέντρωση, αλλά και από τα εργομετρικά της Τρίτης στο Π. Μαγουλάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.